Srbijanac udario šakom Hrvata u francuskoj Ligi 1 pa žestoko kažnjen

Radiosarajevo.ba
Srbijanac udario šakom Hrvata u francuskoj Ligi 1 pa žestoko kažnjen
Srbijanski fudbaler Milan Biševac žestoko je kažnjen nakon što je u 18. kolu francuske Lige 1 u prolazu šakom u glavu udario hrvatskog fudbalera Ivana Santinija.

Sudija mu je pokazao crveni karton, a disciplinska komisija kaznila je Biševca sa šest utakmica neigranja. Nakon utakmice Srbijanac je poručio kako se neće ispričati Santiniju, te da njegov potez nema nikakve veze s tim što je Santini Hrvat.

"Taj igrač, čije ime ne želim ni spominjati, non-stop je koristio niske udarce, laktove... Nisam doživio da se neko tako ponaša na terenu. Već u prvom poluvremenu rekao sam sudiji da obrati pažnju na njega jer udara laktovima kad god i koga stigne.

U tom sam napadu dobio dva udarca, ne znam je li se to vidjelo na snimku. Kad me treći put udario, više nisam mogao trpjeti. Ovo nema veze s tim što je on Hrvat, imam mnogo prijatelja Hrvata. Ne pada mi na pamet ispričati se, odmah to kažem. Jedino mi je žao suigrača koje sam ostavio na cjedilu", poručio je nakon utakmice Biševac.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije