Prva reakcija Edina Džeke nakon velikog boda u Francuskoj

1
Radiosarajevo.ba
Prva reakcija Edina Džeke nakon velikog boda u Francuskoj
Print Screen / Edin Džeko

Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine uspjela je u Strasbourgu u okviru 4. kola kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo odigrati sjajnih 1:1 protiv Francuske.

Sjajni Dijamant Edin Džeko u 36. minuti BiH je poveo rezultatom 1:0. Edin Džeko se lijepo namjestio i preciznim prizemnim udarcem sa 18 metara matirao Llorisa. Lijevom nogom.

Nakon utakmice, komentirao je meč sa Francuskom.

Netanyahuova vlada donijela odluku o zatvaranju Al Jazeere

Netanyahuova vlada donijela odluku o zatvaranju Al Jazeere

"Sigurno da prije utakmice niko nije očekivao ovakav rezultat. Fudbal je takva igra, gdje se igra 90 minuta i sve je moguće. Odigrali smo sjajnu utakmicu. Primili smo taj nesreta gol, ali nam se vratilo crvenim kartonom koji su oni dobili. 

Ovo je bila dosta teška utakmica, možda će neki reći da smo trebali u drugom poluvremenu pritisnuti i da agresivnije napadnemo, a znamo kakve oni igrače imaju u kontranapadu, ipak je ovo veliki bod i predstavlja moral za ovu ekipu koja je danas pokazala da je na pravom putu", kazao je Džeko u izjavi za Novu BH. 

Upitan o Seadu Kolašincu šta se desilo, je li teže povrijeđen, Džeko je rekao:

"Mislim da je povrijedio nogu, ali Sejo je tenk, dobro je, mislim da neće imati većih problema".

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije