Premijer liga BiH: Husref Musemić i Igman došli do nevjerovatnog boda protiv Veleža

0
Radiosarajevo.ba
Premijer liga BiH: Husref Musemić i Igman došli do nevjerovatnog boda protiv Veleža
Foto: Facebook / Husref Musemić

U susretu 31. kola Premijer lige BiH sastali su se FK Velež i FK Igman, a navijači su mogli vidjeti nevjerovatnu utakmicu, koja je završila rezultatom 3:3. 

Igrači Husrefa Musemića, koji vodi klub iz Konjica, bili su na koljenima, ali su uspjeli doći do nevjerovatnog boda, koji im može značiti ostanak u našem elitnom rangu. 

S druge strane, izabranici Nedima Jusufbegovića možda će gledati ovu utakmicu i žaliti što nisu iskoristili šansu da dođu do pobjede i tako se približe europskim takmičenjima. 

Švicarska je pobjednik Eurosonga 2024!

Švicarska je pobjednik Eurosonga 2024!

Prvi gol na meču djelo je Igmana, a postigao ga je Stefan Denković u 9. minuti, na asistenciju Amera Drljevića. 

Do kraja poluvremena, dominacija Veleža i tri pogotka. Prvo je pogodio Nermin Haskić (30'), zatim Raphael Lea'i (33'), a tik pred kraj poluvremena Alen Dejanović postavlja rezultat 3:1, i svi su tada očekivali laganu pobjedu Rođenih

Ipak, Igman Konjic se ne predaje. U 47. minuti Elvir Duraković daje gol za 3:2, a konačnih 3:3 postavlja Armin Bešagić u 67. minuti. 

U prvoj utakmici dana, FK Zrinjski pobijedio je FK Sloga rezultatom 3:1. Od 20:00 sati se igra sarajevski derbi između FK Sarajevo i FK Željezničar, a tekstualni prijenos možete pratiti na portalu Radiosarajevo.ba, na ovom linku.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije