Neviđeni skandal u Španiji: Modrićev saigrač nakon utakmice nokautirao protivnika

1
Radiosarajevo.ba
Neviđeni skandal u Španiji: Modrićev saigrač nakon utakmice nokautirao protivnika
Foto: Instagram / Luka Modrić i Fede Valverde

Nakon subotnje utakmice između Real Madrida i Villarreala (2:3) došlo je do nemilog incidenta u kojem je Urugvajac Fedeerico Valverde šakom u glavu udario Alexa Baenu, igrača Villarreala, na parkiralištu stadiona Santiago Bernabeu.

Prema pouzdanom španjolskom listu Marca, do incidenta je došlo zbog uvredljivih riječi koje je Baena navodno izrekao Valverdeu tokom prijašnje utakmice između dviju momčadi, a izvori tvrde da je Baena ponovio istu izjavu tokom utakmice u subotu navečer.

Navodno mu je rekao: "Plači sada, kad ti sin neće biti rođen", čime se referirao na tešku situaciju koju je Valverde prolazio posljednjih mjeseci.

Prof. dr. Jasmin Ahić: Rusija vodi "specijalni rat", Zapadni Balkan im je posebna meta

Prof. dr. Jasmin Ahić: Rusija vodi "specijalni rat", Zapadni Balkan im je posebna meta

Naime, njegova partnerica Mina Bonino imala je kompliciranu trudnoću i strahovala je da će izgubiti bebu, odnosno doživjeti spontani pobačaj, no, srećom, stanje se s vremenom stabiliziralo.

Nakon napada Valverde je navodno rekao Baeni da "porodica uvijek dolazi na prvom mjestu i da je nedodirljiva".

Nakon što je Valverde šakom udario Baenu u lice, ovaj je pozvao osiguranje i policiju, koji su se uključili u sukob i spriječili njegovu eskalaciju. Navodno su svemu prisustvovali i neki igrači Real Madrida i Villarreala, koji su i snimili cijeli incident te proslijedili videozapis policiji.

Kraljevski klub još uvijek nije reagirao na napad svog igrača, a tek predstoji vidjeti kakva kazna čeka Valverdea.

Na snimku ispod možete vidjeti kako je Baena izgledao nakon sukoba:

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije