Navijači Cityja u Zagrebu zapjevali pjesmu o Edinu Džeki

Radiosarajevo.ba
Navijači Cityja u Zagrebu zapjevali pjesmu o Edinu Džeki
Printscreen / Navijači Cityja u Zagrebu zapjevali pjesmu o Edinu Džeki

Zagreb je sinoć u susretu šestog kola Lige prvaka ugostio Manchester City. Dinamo je s našim, Izetom Hajrovićem i Amerom Gojakom, lovi osminu finala Lige prvaka, ali su Englezi zasluženo bili bolji i sa sobom povukli u nastavak takmičenja Atalantu, koja je bila bolja od Šahtara.  

Iako susret nije igrao važnu ulogu za goste sa Etihada, veliki broj navijača stigao je iz Engleske kako bi pružio podršku timu Pepa Guardiole.

Suze na Maksimiru: City izbacio Dinamo iz Lige prvaka

Zagrebački Dinamo je večeras na svom Maksimiru doživio težak poraz od Manchester Cityja (1:4), koji ga na kraju nije ostavio samo bez nokaut faze Lige prvaka, već i bez Evropske lige. Modri su takmičenje u grupi "C" završili posljednjeplasirani, pošto je Atalanta slavila protiv Shakhtara u Harkivu sa 0:3 i tako zauzela drugo mjesto.

Navijači Cityja su, naravno, prije utakmice ispijali pivo u jednom od lokalnih ugostiteljskih objekata, ali i zapjevali bosanskohercegovačkom reprezentativcu Edinu Džeki.

Prilikom susreta s navijačima iz Bosne i Hercegovine, fanovi Cityja su zapjevali pjesmu posvećenu kapitenu Zmajeva koji je s mnogo uspjeha nosio nebeskoplavi dres Građana.

Sve je snimio reporter SCSporta koji je bio na mjestu događaja. 

Pogledajte: 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije