Nacionalni tim od milijardu eura večeras trenirao na Grbavici

0
AA
Nacionalni tim od milijardu eura večeras trenirao na Grbavici
Anadolija / Fudbalski reprezentativci Francuske

Fudbalski reprezentativci Francuske, aktuelni svjetski prvaci obavili su večeras na stadionu ”Grbavica” u Sarajevu oficijelni trening pred sutrašnju utakmicu protiv Bosne i Hercegovine.

Nacionalni tim sastavljen od brojnih planetarnih fudbalskih zvijezda, čija se tržišna vrijednost procjenjuje na milijardu eura, u dobrom raspoloženju obavio je trening u prijestolnici BiH, u koju su doputovali jučer nakon što su prošlog vikenda ostvarili pobjedu u Kazahstanu (2:0).

U taboru popularno zvanih ”trikolora” svi su optimisti i u Sarajevu se nadaju novom trijumfu kako bi napravili još jedan korak ka primarnom ciljnu, plasmanu na naredni Mundijal.

Utakmica trećeg kola grupe ”D” kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo ”Katar 2022” između Bosne i Hercegovine i Francuske odigrat će se sutra, 31. marta, na stadionu ”Grbavica” sa početkom u 20.45 sati.

Poslije dva odigrana kola u grupi ”D” prva je Francuska sa četiri boda. Slijede Finska i Ukrajina sa po dva, BiH ima jedan (utakmica manje), dok je Kazahstan bez bodova (-1).

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije