Miralem Pjanić bit će spreman za duel s Grčkom

Radiosarajevo.ba
Miralem Pjanić bit će spreman za duel s Grčkom
Nogometni Zmajevi reprezentacije BiH jutros će ponovo trenirati u Zenici gdje se pripremaju za duel šestog kola kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo koje se 2018. godine igra u Rusiji. Pripremama reprezentacije jutros se pridružio i Miralem Pjanić.

On je sinoć uradio magnetnu rezonancu, a nalazi su, prema riječima selektora Mehmeda Baždarevića, povoljni i Pjanić bi već sutra trebao trenirati skoro punim intenzitetom.

Tako će svi ostali igrači, ali i selektor Baždarević moći računati na jednog od najboljih veznih igrača.

"Mislim da su vijesti povoljne i dobre, što se tiče nalaza i svega onoga što je urađeno. Nije riječ o težoj povredi, on je samo dobio jedan udarac i ima otok. U ova dva dana ćemo uraditi sve kako bi on bio spreman za trening na Bilinom polju. Vijesti su jako dobre. Nadamo se da se on odmorio od subote", rekao je Baždarević.

Nakon tri dana priprema u Trening centru Fudbalskog kluba (FK) Sarajevo u Butmiru, izabranici Mehmeda Baždarevića pripreme nastavljaju u Trening centru Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine u Zenici.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije