Zmajevi nastavili pripreme u Zenici, čeka se još samo Miralem Pjanić

Radiosarajevo.ba
Zmajevi nastavili pripreme u Zenici, čeka se još samo Miralem Pjanić
Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine nakon dana odmora nastavila je pripreme za duel šestog kola kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo koje se 2018. godine igra u Rusiji. Naredni protivnik našeg nacionalnog tima je reprezentacija Grčke.

Nakon tri dana priprema u Trening centru Fudbalskog kluba Sarajevo u Butmiru, izabranici Mehmeda Baždarevića pripreme nastavljaju u Trening centru Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine u Zenici.

Pripreme reprezentacije napustio je Rade Krunić zbog povrede, dok su se ekipi pridružili Edin Višća, Riad Bajić i Haris Medunjanin. Danas se očekuje i dolazak Miralema Pjanića, koji je u subotu igrao finale Lige prvaka.

Pjanić je u duelu s Real Madridom dobio i jedan udarac i njegov nastup je pod znakom pitanja. Više informacija bit će poznato večeras nakon što vezni fudbaler našeg nacionalnog tima uradi magnetnu rezonancu.

Utakmica s Grčkom na rasporedu je u petak devetog juna na stadionu Bilino polje u Zenici.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije