Hajrović se oglasio o dolasku u FK Sarajevo

Radiosarajevo.ba
Hajrović se oglasio o dolasku u FK Sarajevo
Foto: Dž. Kriještorac/Radiosarajevo.ba / Bilino polje: Bosna i Hercegovina - Finska

Već danima glavnim gradom Bosne i Hercegovine kruži priča da će Izet Hajrović pojačati FK Sarajevo. Dolazak nogometaša Dinama u redove aktuelnog prvaka BiH bio bi najveći transfer u povijesti Premijer lige.

Sarajevo je prije nekoliko dana dovelo Tina Svena Sušića, bivšeg igrača Hajduka, a navodno se pregovaralo s Dinamom oko posudbe Hajrovića do kraja sezone. To je posao koji bi odgovarao i Sarajevu i Dinamu i Hajroviću. Sarajevo bi dobilo veliko pojačanje u borbi za naslov prvaka, Dinamo bi se riješio barem dijela plaće igrača koji je u drugom planu kod trenera Nenada Bjelice, a Hajrović bi imao priliku nametnuti se Dušku Bajeviću za utakmice play-offa i eventualni nastup na Euru.

I kada se u ponedjeljak navečer očekivala službena objava Hajrovićevog odlaska u Sarajevo, nogometaš Dinama oglasio se na Instagramu. Objavio je komentar svog menadžera koji je priče o prelasku u Dinamo nazvao fake newsom i te dodao da 28-godišnji Izet ostaje u Dinamu: "Sve je rečeno, želim svima sve najbolje", Hajrovićeva je poruka

Hajrović je ove sezone odigrao 18 utakmica i nije zabio nijedan gol. Prošle sezone je u 34 nastupa postigao 10 golova uz osam asistencija.

Objava na Instagramu - undefined

Foto: Printscreen: Objava Hajrovića na Instagramu

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije