Nakon 38 godina čuveno prezime na Koševu: Tino Sven Sušić potpisao za FK Sarajevo

Radiosarajevo.ba
Nakon 38 godina čuveno prezime na Koševu: Tino Sven Sušić potpisao za FK Sarajevo
Foto: EPA-EFE / Tino Sven Sušić, nekadašnji reprezentativac Bosne i Hercegovine, igrao na Mundijalu u Brazilu za Zmajeve

FK Sarajevo dobio je veliko pojačanje. Dvogodišnji ugovor s Bordo klubom potpisao je Tino Sven Sušić, bivši reprezentativac BiH. Ovaj 27-godišnji vezni igrač na Koševo stiže kao slobodan igrač,a  u dosadašnjoj karijeri nastupao je za TSV Hartberg, Genk, Maccabi Tel Aviv, Hajduk, Royal Antwerp.

"Sretan sam što sam u Sarajevu. Dat ću sve od sebe da opravdam očekivanja i povjerenje navijača i ljudi iz kluba. Jedva čekam upoznati sve saigrače, te prve utakmice", rekao je Sušić koji je odigrao 9 susreta u dresu A reprezentacije Bosne i Hercegovine.

Tino Sven se u subotui navečer pridružio ekipi trenera Vinka Marinovića na pripremama u Antaliji. Podsjetimo, Tino Sven Sušić je sin poznatog fudbalera Seada Sušića i bratić legende Sarajeva Safeta Sušića koji je bordo dres nosio od 1973. do 1982. godine.   

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije