Faruk Hadžibegić: "Posljednjih nekoliko dana do nas stižu dvije vrste vijesti..."

2
Radiosarajevo.ba
Faruk Hadžibegić: "Posljednjih nekoliko dana do nas stižu dvije vrste vijesti..."
FOTO: AA / Faruk Hadžibegić

Faruk Hadžibegić, selektor nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine, oglasio se na Facebook te je komentirao lijepe i ružne vijesti koje su pristizale iz naše domovine.

Hadžibegić se osvrnuo na poplave u Krajini, ali i na velike uspjehe sportista iz naše zemlje.

"Posljednjih nekoliko dana do nas stižu dvije vrste vijesti. Jedne vijesti donose priču o katastofalnim poplavama u Krajini, gdje su naši ljudi izgubili mnogo toga.

Bh. meteorolog: Topla zračna masa donijela je obilje prašine sa sjevera Afrike, ide i lijepa vijest

Bh. meteorolog: Topla zračna masa donijela je obilje prašine sa sjevera Afrike, ide i lijepa vijest

Svi zajedno suosjećamo sa njima, a moje lične želje su da ne bude ličnih tragedija, jer se sve materijalno može nadoknaditi i hoće, uz pomoć dobrih ljudi, koji su uvijek tu za naše ljude u nevolji. Sve se može nadoknaditi, osim života, a on je najbitniji", naveo je Hažibegić i dodao:

"Druge vijesti nam donose pozitivne priče i ponosan sam, jer su u glavnim ulogama nšii sportisti i zato bih iskoristio ovu priliku da čestitam našoj Lani Pudar na olimpijskoj normi. Nevjerovatna je.

Čestitam i našem Džananu Musi, na izborenom final-fouru sa Real Madridom i na činjenici da je izabran u najbolju petorku. I on je, svojim igrama i ponašanjem, svima nama na ponos.

I na kraju, čestitam svojim igračima Benjaminu Tahiroviću i kapitenu Edinu Džeki, plasman u finala najvećih klupskih takmičenja.

Benjamin je naša svijetla budućnost, a Edin nas najveći fudbalski ambasador.

Obojici želim da na okupljanje dođu kao prvaci Evrope.

Bosna i Hercegovina se ima čime ponositi!", napisao je Hadžibegić.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije