Hadžibegić o Hamuliću: 'Nijednom igraču, koji može pomoći reprezentaciji BiH, vrata nisu zatvorena!'

2
Radiosarajevo.ba
Hadžibegić o Hamuliću: 'Nijednom igraču, koji može pomoći reprezentaciji BiH, vrata nisu zatvorena!'
Foto: Dž. K. / Radiosarajevo.ba / Faruk Hadžibegić

Selektor Nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine Faruk Hadžibegić posjetio je Tuluz i obavio razgovor sa Saidom Hamulićem.

Njegovu objavu na društvenim mrežama prenosimo u cijelosti:

"Danas sam posjetio Tuluz, gdje sam obavio razgovor sa Saidom Hamulićem. Razgovarali smo otvoreno o svemu, a i njemu sam rekao, ono sto sam podijelio i sa javnošću: 'Nijednom igraču, koji može pomoći reprezentaciji BiH, vrata nisu zatvorena!'

Objavljen snimak: Požar na mostu Počitelj, eksplodirao generator za struju

Objavljen snimak: Požar na mostu Počitelj, eksplodirao generator za struju

U razgovoru sa njim, nisam obećavao ništa, osim da ću pratiti njegove igre u dresu Tuluza, kao što sam radio i do sada. Od Hamulića se očekuje da se strpi i da i dalje dobro radi.

Sretan sam sto smo se sreli i otvoreno razgovarali, te jedan drugom objasnili situaciju u kojoj se ja nalazim kao selektor, a on meni situaciju u kojoj je on kao igrač.

Njegova želja je ogromna i neosporna i niko nikome ne smije zamjerati, niti zamjera neke riječi, jer nam je cilj zajednički: Uspjeh reprezentacije BiH!

Od Hamulića sam dobio uvjeravanja da je zahvalan zbog prilike da razgovaramo o reprezentaciji BiH, kao što sam i ja zahvalan njemu, što smo obavili korektan razgovor", poručio je selektor Hadžibegić.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije