! / Ekskluzivno: Na sjednici Nogometnog saveza BiH ni riječi o selektoru Zmajeva

22. 12. 2020. u 11:17:00 A. Sokolović

Shares: 0

Na sjednici Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine, koja je u hotelu "Hills" na Ilidži počela u 11 sati, neće se raspravljati o novom selektoru, ekskluzivno saznaje portal Radiosarajevo.ba.

Kako saznaje naš portal, članovi Komiteta za izbor selektora Emir Spahić i Zvjezdan Misimović članovima Izvršnog odbora NSBiH nisu dostavili izvještaj koji se trebao raspravljati.

Prema našem izvoru, Spahić se i nije pojavio na sjednici.

"Misimović je stigao i donio izvještaj koji Emir Spahić nije potpisao", dodao je naš izvor sa sjednice NSBiH. 

Kao što smo pisali, Izvršni odbor Nogometnog saveza BiH na današnjoj sjednici je, između ostalog, trebao raspravljati o kandidatima za selektora seniorske, ali i mlade reprezentacije.

Misimović - undefined

Foto: Arhiv / Radiosarajevo.ba: Misimović

Svoje prijedloge za nasljednika Dušana Bajevića na klupi Zmajeva trebali su iznijet Emir Spahić i Zvjezdan Misimović, koji su prethodnih dana obavljali razgovore s kandidatima (Jakirović, Barbarez, Simone, Petev, Musemić i Osim).

"Nakon što smo sagledali situaciju, tema selektor skinuta je sa dnevnog reda", dodao je izvor portala Radiosarajevo.ba.

Kako je ranije pisao portal Radiosarajevo.ba ima još da se obave razgovori od Mehe Kodre preko Ermina Šiljka, koji je sam poslao CV do Aljoše Asanovića za kojeg je CV poslala agencija. 

Na izbor selektora morat ćemo, vjerovatno, sačekati do druge polovine januara.


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacija za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

KOMENTARI (1)