Džeko na meti velikana iz Španije: Smiješi li se Dijamantu transfer karijere

Radiosarajevo.ba
Džeko na meti velikana iz Španije: Smiješi li se Dijamantu transfer karijere
/ FOTO: AS Roma
Edin Džeko, koji prosto blista ove sezone, mogao bi tokom ljeta promijeniti svoj klub. Tako barem tvrde brojni tabloidi i sportski časopisi bliski pojedinim klubovima.

Ipak, posebno je odjeknula vijest da bi Dijamant karijeru mogao nastaviti u ponajboljem klubu svijeta Real Madridu, te da je jedan od vodećih kandidata da zamijeni Benzemu i Moratu, čiji odlazak se sve češće najavljuje.

Ove informacije prenio je poznati časopis AS iz Madrida, koji vrlo često donosi nove i tačne informacije u vezi s Real Madridom, te su ovog puta prenijeli sve češća govorkanja u vezi s imenima koja bi mogla tokom ljeta stići u kraljevski klub.

Posljednje ime koje se spominje ovih dana jeste upravo Edin Džeko, koji se povezuje s dolaskom u Real Madrid, a zbog sjajne igre koju prikazuje ove sezone, piše AS.

To bi, navodi AS, bila zaista ekonomična operacija za ovaj klub i tu je akciju, navodno, odobrio Zinedine Zidane, trener slavnog kluba, koji vjeruje da je bi se Džeko idealno uklopio u stil igre Cristiana Ronalda i Garetha Balea.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije