Cristiano Ronaldo oduzeo svu pažnju na Georgininom rođendanu

0
Radiosarajevo.ba
Cristiano Ronaldo oduzeo svu pažnju na Georgininom rođendanu
Foto: IG / Ioan Gruffudd / Ronaldo i Georgina

Georgina Rodriguez proslavila je 29. rođendan u luksuznom restoranu u Rijadu, no veselje joj je pokvario njezin zaručnik, nogometaš Cristiano Ronaldo (37).

"Navršila sam 29 godina okružena ljudima i malim ljudima koje volim svim srcem. Neizmjerno sam zahvalna Bogu na svemu. Hvala svima što ste odvojili malo vremena da mi čestitate i pošaljete toliko ljubavi", napisala je Georgina na Instagramu uz niz fotografija s proslave, piše story.hr.

Za poseban dan je odjenula pripijenu, bijelu haljinu koja je naglašavala njezine obline. Slavila je okružena obitelji i prijateljima, a strani mediji su prenijeli kako manekenka i nogometaš nisu ušli u restoran u isto vrijeme. Prva je stigla slavljenica s djecom i imala je ozbiljan izraz na licu te je nešto govorila ispod glasa.

Muriz Memić nakon saslušanja u policiji: Ovo je sve farsa Hasana Dupovca

Muriz Memić nakon saslušanja u policiji: Ovo je sve farsa Hasana Dupovca

Ronaldo dobio sat vrijedan 800 hiljada eura

Ronaldo dobio sat vrijedan 800 hiljada eura

Potom je došao Ronaldo s prijateljima. To je očito zasmetalo Georgini jer je nogometaš bio u središtu pozornosti i svi su fotografirali njega dok je ona ostala u drugom planu. Brojni obožavatelji su čekali Cristiana pa su ga nakon završetka proslave zasuli molbama za fotografiranje i autograme. Tada je manekenka još jednom bila u njegovoj sjeni.

Inače, Georgina se još nije pohvalila čime ju je počastio zaručnik za rođendan, no vjerojatno će to uskoro učiniti kao svaki put.

Podsjetimo, Ronaldo i manekenka su u vezi od 2016. godine te imaju kćeri Alanu (5) i devetomjesečnu Bellu. Nogometaš je pomoću surogat majki dobio sina Cristiana Ronalda Juniora (12), te blizance Evu i Matea (5).

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije