Bijesni Vrsaljko bacio bocu prema Walkeru, navodno ga i pljunuo

0
Radiosarajevo.ba
Bijesni Vrsaljko bacio bocu prema Walkeru, navodno ga i pljunuo
Foto: Twitter / Vrsaljko nakon meča nasrnuo na Walkera

Manchester City plasirao se u polufinale Lige prvaka nakon što je u uzvratnoj utakmici četvrtfinala na stadionu Wanda Metropolitano u Madridu remizirao 0:0 s Atleticom.

U polufinalu će Manchester City igrati protiv Real Madrida, koji je u četvrtfinalu izbacio Chelsea.

Utakmica je bila izrazito nabijena emocijama. Zadnjih pola sata proteklo je u ružnim startovima u kojima su se povrijedila dva Cityjeva igrača, a Englezi su koristili svaku moguću priliku da zadržavaju vrijeme, što je izazvalo bijes kod domaćih igrača. Tenzije su nastavljene i nakon utakmice.

Ambasada SAD u BiH: Spremni smo odgovoriti na antidemokratske aktivnosti Milorada Dodika

Ambasada SAD u BiH: Spremni smo odgovoriti na antidemokratske aktivnosti Milorada Dodika

Pojavio se video koji pokazuje situaciju u tunelu nakon završetka susreta. Hrvatski reprezentativac Šime Vrsaljko u potpunosti je izgubio živce, u nekoliko navrata pokušao je napasti igrače Cityja, na koje je urlao i bacio bocu, a čak trojica saigrača i ljudi iz Atleticovog osoblja su ga pokušavali zadržati, piše Index

Nekoliko stranih izvora s Twittera navodi da je Vrsaljko u jednom trenutku i pljunuo prema suparničkim igračima. Nije on jedini koji je izgubio živce. Na početku videa vidi se i kako Stefan Savić žustro raspravlja s rivalom. Španski mediji pišu da se umiješala i policija.

Kako se može vidjeti na snimci, Vrsaljko je naročito bio bijesan na desnog beka Cityja Kylea Walkera.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije