Važnost digitalnog marketinga u doba COVID krize

0
Radiosarajevo.ba
Važnost digitalnog marketinga u doba COVID krize
Foto: Dž. K. / Radiosarajevo.ba / S prošlog Business Cafe u Sarajevu

GMS d.o.o. najavljuje 29.Business Cafe u Bosni i Hercegovini koji će biti održan 30.11.2020 godine u 18:00 sati u digitalnoj formi na Facebook profilu Business Cafe BiH. On line event je otvorenog tipa te je neograničenog broja učesnika.

Gosti su Edin Halilović i Semir Musić osnivači agencije za digitalni marketing i komunikacije Lilium Digital d.o.o koja je Google partner agencija za BiH. U toku svog postojanja uspjeli su ostvariti rezultat sa preko 500 klijenata. Važno je napomenuti da je njihov rad prepoznat angažmanom stranih klijenata iz Njemačke, Sjedinjenih Američkih Država i Kanade

Komunikacija sa klijentima i kupcima postaje značajnija u vremenu recesije kada kupci proživljavaju osobnu financijsku krizu, nužno je uložiti dodatne napore kako proizvodi-usluge bile dio njihovog izbora.

Situacijom iznenađenja i šoka koja je nastupila u biznis svijetu u prvom kvartalu 2020 godine, brojne kompanije nisu imale razvijene strategije digitalnog marketinga, potpuno su bile zanemarene, tek djelomično korištene i to najčešće od većine kompanija implementirane na pogrešan način.

Business Cafe nudi jedinstvenu priliku da osvijestimo važnost digitalnog komuniciranja, te kako se kreiraju strategije digitalnog marketinga. Da li je digitalni marketing novi kanal na koji se klasični advertising treba preseliti ili je potrebno poznavati određene specifičnosti. Ukoliko niste imali kreiranu strategiju digitalnog marketinga, u eri kada potrošači donose kupovne odluke na svojim smart uredjajima, budite sa nama na 29.Business Cafeu na facebook-u Business Cafe Bosna i Hercegovina.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije