Regionalni event / 28. Business cafe u Sarajevu bit će održan na otvorenom

06. 07. 2020. u 09:47:00 Promo

Shares: 22

Global Market Solutions najavljuje 28. Business cafe koji će biti održan 7. jula sa početkom u 18:00 sati, na terasi prvog sprata hotela Europa. 

Business cafe je dugogodišnji regionalni event koji ima za cilj jačanje privrede kroz djeljenje iskustva uspješnih poduzetnika i međusobno umrežavanje učesnika.
Na dvadesetosmom Business cafe-u gostima i novinarima obratit će se:
Aida Terzić, direktorica i jedna od vlasnica turističke agencije Relax Tours Sarajevo i Pino Nature Hotela i  Edhem Fočo, CEO Al Jazeera Balkans, utemeljitelj je međunarodnog festivala dokumentarnog filma AJB DOC Film Festival.

Potaknuti olujom zvanom pandemija COVID 19 čijim privrednim posljedicama svakodnevno svjedočimo, na 28. Business cafe dovodimo govornike sa „prve linije“ i obrađujemo goruće teme našeg društva.

Važno je da poštujemo sve mjere zaštite naših redovnih učesnika, te zbog toga Business cafe održat će se na terasi 1.sprata hotela Europa. Terasa je prostrana i u redovnim uvjetima pruža kapacitet do tri stotine mjesta , broj učesnika na Business cafeu ograničen je na 50, tako da će u potpunosti biti ispoštovane sve mjere predostrožnosti i zaštite vašeg zdravlja.

Ulaz na event je slobodan, a zainteresovani mogu se prijaviti putem emaila [email protected] 

Održavanje 28. Business cafea podržali su BH Telecom, Hotel Europa, Web logistic i D-graf, a jedan od medijskih sponzora je i radiosarajevo.ba. 

KOMENTARI (5)