Business cafe u Sarajevu 27. februara: Ono smo što vjerujemo da jesmo!

Promotivni tekst
Business cafe u Sarajevu 27. februara: Ono smo što vjerujemo da jesmo!
Oficijelni vizual / Business cafe u Sarajevu

Global Market Solutions najavljuje 24. Business cafe koji će se održati 27.februara sa početkom u 18:00 sati, u hotelu Europa, Sarajevo.

Business cafe je jedinstveni networking event koji je namjenjen malim i srednjim preduzećima kao i svima onim koji žele pokrenuti vlastiti biznis.

Na 24. Business cafe-u će nam se obratiti, gospođa Una Bejtović, vlasnica i direktorica Bejtovic Communications i gospodin Nihad Softić, Founder & CEO School & School.

Business caffe u Sarajevu - undefined

Oficijelni vizual: Business cafe u Sarajevu

Una Bejtović, vlasnica i direktorica Bejtovic Communications. Bejtovic Communications je agencija za odnose s javnošću nastala kao rezultat dvije decenije rada u medijima i u odnosima s javnošću vlasnice Une Bejtović. Agencija nudi čitav spektar usluga iz oblasti odnosa s javnošću, kao i treninge iz oblasti javnog nastupa i prezentacijskih vještina. Njihov tim svojom kvalitetom uslugom i pruženih znanja svakodnevno pomjera granice u odnosima s javnošću i unaprjeđuje tržišno komuniciranje u Bosni i Hercegovini.

Nihad Softić, CEO School & School. Zahvaljujući posebno osmišljenom multi-inteligentnom programu, učenici School & School imaju priliku da pronađu svoj talenat i strast prema određenoj disciplini koja će olakšati njihov izbor budućih akademskih i profesionalnih karijera kroz fine, primijenjene i tehničke znanosti.

Cilj ovog načina obrazovnog sistema je da stvori kreativno i stimulativno okruženje, a zatim, da posmatra, otkrije, razvija i njeguje talente kod djece ohrabrujući ih da svjesno nađu izvor sopstvene inspiracije i težnje.Djeca na taj način stiču znanje i vještina na potpuno drugačiji i inovativan način kroz jedan od dvanaest školskih programa koje škola nudi.

Business cafe je event koji ima za cilj podsticanje poduzetničkih aktivnosti kroz inspirativne priče uspješnih poduzetnike te samim tim i jačanjem društva u cijelini. Zainteresovani za događaj i nova poslovna poznanstva mogu se prijaviti putem emaila info@gms.ba

Ulaz na event je besplatan, a broj mjesta ograničen.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije