Dželati naroda mog

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Komsic u starom maniru

rusi vlast i kojoj ucestvuje! Ovo je nevjerovatno dokle tajnliknide da se odrzi na vlasti???

miki

Neće ići Faruk po tim koji su vas oslobodili '45 sada ti i takvi pljujete. Falsifikatima ne možeš platiti ni račun u pekari ;)

miki

Nema razloga za strah, džamijska šema se nikada neće raspasti iznutra a ona upravo održava kriminal begovatski srednji vek ;)

miki

Vi se ne možete osloboditi čak i da to istinski poželite ;)

Saop

Ne zloupotrebljavajte umrle u stranacke svrhe. Sramotno je preko leseva gaziti do fotelja.

miki

Samo sabura sve ide kako treba šućur alahu ;)

DD

.....U našoj zemlji je više mrtvih nego u svim susjedim zemljama zajedno, javljaju, također, danas agencije.....Ovo se odnosi na danas a ne na ukupno stanje. Od početka pandemije u BIH ima 7052 umrlih, u Hrvatskoj 6113, u Srbiji 5537, u CG. 1326 umrlih. Koliko su i ovi podaci frizirani pitajte epidemiologe susjednih zemalja. I ne liječi se cijela BIH u KCUS. Istina zadnjih mjeseci je previše umrlih i to treba utvrditi gdje kako i zašto. Nije čudo kada nismo imali nikakvih mjera januar februar i pola marta .( https://direktno.rs/vesti/drustvo-i-ekonomija/304746/aleksandar-vucic-skrivanje-podataka-broj-umrlih.html ......epidemiologa Predraga Kona

miki

Mili ja ti kao četnik antifašista mogu garantovati da će SDA ponovo ostvariti odličan rezultat u džamiji utvrđen jednako kako bi i vi dobili odličnu terapiju samo da posetite psihijatra ;)

/ Najnovije