Adem Zalihić: Neću da budem direktor Hitne za interese neke političke partije

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Mali Moke

Bogati srećo moja ko te tu postavi ako nije neka politička partija...

Mali Moke

Ademe reci nam de ko te postavi na celo hitne i imal kakve tu manipulacije ;) Jok moj burazere samo interesi partije...

Prvi pokret

svakog ovakvog papčića i seljačića koji se domogne neke funkcije u Sarajevu je da digne prst u prijetećem stilu, kao opasan "menađer" i "ćvrsta ruka". Ne bi se bahatili kad bi im neko odmah taj prst slomio.

Mikula

Vehabija mrs u selendru iz koje si dosao u SA. Takvi nam ne trebaju. Podnesi ostavku i spasi nas kao i sebe.

Guest

Auu, Hajduk očekuje Šestoaprilsku nagradu? Za napad žene u komšiluku, za mobing uposlenika Hitne, za dijeljenje kisika poznanicima, za namiještanje konkursa, za pljačkanje medicinske opreme... Možeš dobiti šestoaprilski šamar i nogu u dupe!

Guest

Sad ćeš ti aBd sa te pozicije letiti!

Jusuf Barčić

Izvinite ljudi molim vas, kod njega se droga malo drugačije manifestuje.

Guest

Šta radi tvoja kćerka Esma u bijelom mantilu u Hitnoj Pomoći, a da nije ni pripravnik ni volonter niti uposlenik. Po kojem osnovu se slika i boravi u javnoj ustanovi svih građana u bijelom mantilu, zajedno sa Skakom uoči dočeka Nove godine? Koga ti pokušavaš prevariti?Allaha ili možda građane KS?

Majk

Jedi govana bivši narkomane, sadašnji ekstremisto. Doktori na prvo mjesto stavljaju nauku, a ne vehabijske ideologije. Sram te bilo

/ Najnovije