Tracy Andreson: Savršeno tijelo, trenerica poznatih, napokon otkriva tajnu

Radiosarajevo.ba
Tracy Andreson: Savršeno tijelo, trenerica poznatih, napokon otkriva tajnu

Tracy Anderson je ekspert za fitnes koja dovodi u formu slavne ličnosti, poznata je i ima savršeno tijelo, no nije uvijek bilo tako. 

Andreson kaže da su zdrava ishrana i fitnes rutina ključ dobrog izgleda. Ona radi sa Madonnom, Kim Kardashian i drugim poznatim damama u svijetu show biznisa.

"Pakujem zdrave obroke tako da nikad nisam jela neko smeće ispred mene ako sam gladna", kaže ona. Ujutro spremi kćerku, potom meditira i počinje svoj dan sa kafom sa mlijekom. Doručkuje sendvič sa jajetom, koji pravi sa sirom na engleskom mafinu.

"Nisam fan voća i nikad neću jesti suši - paraziti me izluđuju", rekla je četrdesettrogodišnja Tracy.

Međutim, meksičku hranu jede svakog dana.

"Porciju nachosa sa čipsom bez glutena, pavlaka, isjeckan sir, paradajz, luk i piletina. Omiljeni obrok mi je za večeru salata, meso i krompir, a volim i lososa i škampe."

Jaja, čokoladu i mlijeko mora da ima u svako doba u frižideru, jer su joj, kako tvrdi, glavni za ishranu, a uz večeru voli da ima čašu vina.

Ona je ranije rekla da se umorila od priče o formi slavnih ljudi i da je oprezna, jer je riječ o industriji koja često igra na slabosti žena. Na svom Instagram profilu objavila je svoju staru sliku na kojoj nimalo nije u formi, napominjući da je za sve važan trud.

tracy_anderson.jpg - undefined

"Fotografije na društvenim mrežama analiziraju svaku pojedenu kaloriju. Šta slavni rade je irelevantno. Osjećam kao da zatamnjujemo svoja svjetla gledanjem šta ko pije na tim slikama. Oh, moj bože, ta ličnost nosi to piće. Da li ona pije? Da li zato izgleda tako? I ja želim to piće da izgledam tako", kaže Tracy da je to "toksično" razmišljanje.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije