Miša Bačulov jede 150 jaja sedmično i kilu mesa dnevno: "Muka mi je po cijeli dan"

0
Radiosarajevo.ba
Miša Bačulov jede 150 jaja sedmično i kilu mesa dnevno: "Muka mi je po cijeli dan"
Foto: Instagram / Miša Bačulov

Miša Bačulov, bivši kik-bokser Srbije, otkrio je kako održava vrhunsku formu i dan danas kada je završio sa ovom zahtjevnom borilačkom vještinom.

U ovom momentu je jedan od najpoznatijih kikbokser trenera, a kada neko pogleda kako je pripremljen pomislio bi da da i dalje takmiči.

Koristi izuzetno specifičnu ishranu, koja je bazirana na proteinima i sam je otkrio zbog čega.

Treneru iz BiH 12 godina zatvora za pedofiliju, on pobjegao

Treneru iz BiH 12 godina zatvora za pedofiliju, on pobjegao

"U prosjeku jedem 150 jaja sedmično, po kilu mesa svaki dan. U posljednja dva, tri mjeseca ne jedem toliko i smršao sam sedam kilograma. Ali u periodu kada sam nabijao masu sam živio kao bilder. Ustanem u pet ili šest ujutro i radim jutarnji kardio jer u sebi tada nemaš hidrata već samo trošiš masti. Tim prvim treningom se iznojim dobro, onda jedem puno“, rekao je Bačulov u podkastu Inkubator.

Pojasnio je i kako izgleda njegova bogata ishrana.

"Prvo popijem proteinski šejk, istuširam se, pa otkinem deset jaja. Naravno nikada to nisu samo jaja, ja tu ubacim i pršutu, napravim jedan baš jak obrok. Sat, dva poslije napravim ovsenu ili proteinsku kašicu, pa ručam piletinu, govedinu, sa rižom. Jedem krompir sa mesom jer imam takav metabolizam da potrošim. Bukvalno cijeli dan jedeš, jedino se noću nisam budio da jedem jer spavam četiri sata, pa nema smisla. Večera je nešto kao ručak, ili opet jaja. Prosjek je 5.000 kalorija dnevno, a kada sam nabijao kilažu išao sam i do 8.000. Muka mi je bila po cijeli dan. Što se tiče varenja, šest puta idem u toalet, poslije svakog obroka", rekao je Bačulov, piše Nova.rs.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije