Nema više potapanja u mlijeko: Jedan sastojak čini džigericu mekom, a imaće i lijepu koricu
Radiosarajevo.ba
Ono što već svi znaju jeste da se džigerica potapa u mlijeko jer će tako biti mekše i ukusnije.
Ali, postoji još jedan trik koji džigericu čini još ukusnijom i zahvaljujući njemu imaće lijepu koricu.
Riječ je o sastojku koji skoro svi imaju kod kuće i koji je poprilično jeftin.
Tučnjava srednjoškolaca na Marijin Dvoru: Učenik napadnut tokom velikog odmora
Da biste napravili ukusnu džigericu potrebno je da jednu kašičicu sode bikarbone pomiješate sa vodom i da meso potopite u tu smjesu nekih sat vremena.
Osušite meso i ispržite.
I to je to, prijatno!
Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.
/ Najčitanije
/ Komentari
Prikaži komentare (1)