Mame otkrile koje su sve gadosti morale napraviti za svoju djecu

Radiosarajevo.ba
Mame otkrile koje su sve gadosti morale napraviti za svoju djecu
Foto: Unsplash.com / Šest od deset žena reklo je da im je potreban duži dan i to za 3 sata i 36 minuta

Vjerovatno ste i sami nekad vjerovali da je roditeljstvo samo med i mlijeko, ali ste sasvim sigurno već u prvim danima svog roditeljskog staža upoznali i drugu stranu medalje, piše Index.hr.

Dok ste maštali o čarobnim trenucima koje ćete provoditi sa svojom djecom, sasvim sigurno se u tim maštarijama niste bavili stavljanjem čepića protiv bolova ili pak pranjem ispovraćane odjeće. No kao što smo već rekli - sve to ide u roditeljski staž.

Nakon što pročitate priznanja ovih mama koje su za Romer otkrile koje su najodvratnije i najgadljivije stvari koje su učinile za svoju djecu, shvatit ćete da roditeljska ljubav zbilja nema granica.

“Cijelu sedmicu sam pregledavala njenu stolicu nadajući se da ću pronaći novčić koji je progutala”, priznala je mama Erinn.

Tjelesne izlučevine nisu nepoznanica ni drugim roditeljima pa se tako Kimberly prisjetila kako je njena trogodišnja kći imala Norovirus.

“U jednom trenutku sam je držala u jednoj ruci, dok sam drugom rukom držala vrećicu pokušavajući uhvatiti sadržaj koji je povraćala. Za to vrijeme mi se pokakala u ruku”, ispričala je.

“Uhvatila sam njegovu kakicu rukama jer mi se činilo lakšim oprati ruke nego oprati autosjedalicu”, priznala je Mallory.

No ponekad roditeljstvo podrazumijeva i borbu s vlastitim tjelesnim izlučevinama.

“Nedavno je moje drago dijete ubacilo svoju četkicu za zube u WC školjku dok sam ja sjedila na njoj. Hvala ti, prijatelju, što sam morala pecati u vlastitoj mokraći”, prisjetila se Fiona.

Mama Benji se prisjetila kako je jednom njena kći pripremila “poseban poklon” za nju. Oduševljeno je dotrčala do nje i rekla joj da ispruži dlan, a kada je pogledala što je dobila, shvatila je da u ruci drži pseće govno.

“Jučer sam iz javnog WC-a morala izvlačiti iskaznicu za biblioteku”, ispričala je Alainna.

No susreću se roditelji i s drugim zanimljivim situacijama...

“Redovno jedem njegovu polusažvakanu hranu jer ga to čini neopisivo sretnim”, priznala je Laura.

“Hvatala sam ono što je povraćao rukama. To je bilo namjerno, ali slučajno sam je uhvatila i svojim ustima”, napisala je anonimna mama.

“Bezbroj puta sam pustila dijete da povraća po meni radije nego po kauču ili krevetu. Lakše mi je sve skinuti sa sebe nego očistiti sav taj namještaj”, bila je iskrena Sarah.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije