! / Iskustva u fast food restoranima: 'Radnici nisu oprali ruke nakon korištenja toaleta'

11. 09. 2019. u 17:58:00 Radiosarajevo.ba

Shares:0

Na društvenoj mreži Quora skupilo se dosta ljudi koji su ispričali svoja iskustva iz restorana brze prehrane. Tako su neki priznali da su viđali svoje kolege kako su sjedili pored žohara, dok su drugi priznali da se hrana koja padne na pod, uvijek samo ponovno preprži i kasnije jednostavno posluži kupcima, piše Večernji list.

Evo još nekoliko iskrenih ispovijesti.

"Ovo možda nije nešto najodvratnije, ali je isto tako dovoljno užasno. Bio sam u McDonald'su prije nekoliko godina sa svojom porodicom. Naručili smo hranu i sjeli. Morao sam na toalet. Ušao sam i vidio ne jednog, nego dva zaposlenika kako obavljaju nuždu. Obojica su samo pustila vodu i izašli iz toaleta. To je grozno. Svaki dan primaju u ruke preko stotine ili hiljada jela, ali ne peru ruke? Nisam mogao vjerovati što vidim pa sam još koji puta otišao na toalet. Vidio sam još jednog zaposlenika koji je izašao bez da je oprao ruke. Ovo se dogodilo još dva puta... Izgubio sam apetit", napisao je korisnik Owen Briscoe.

Korisnica Rachel Linder priznala je kako je 2011. godine radila u popularnom lancu brze prehrane KFC, a otkrila je kako se hrana koja slučajno padne na pod, servira gostima.

"Radila sam u KFC-u koji je sada zatvoren već deset godina. Htjeli su da naučim kuhati i radim s hranom. Jednom kolegi je cijela posuda puna pečene piletine pala na pod nakon čega ju je jednostavno pokupio i stavio natrag na kratko pečenje i poslužio kupcu. Samo dan nakon toga je drugom kolegi na pod pala sirova piletina. Pokupio ju je, začinio i samo ju je stavio peći. Pitala sam ga zašto je to napravio, a on je odgovorio da nema opasnosti jer su sve bakterije uništene pečenjem na visokoj temperaturi."

"S kolegama sam otišao u McDonald's u Kaliforniji na ručak. Dok sam krenuo jesti hamburger, pored sebe sam vidio velikog žohara i jednostavno sam izgubio apetit", napisao je korisnik Louchious Buren.

Korisnik Ray Turkovich rekao je kako je u Burger Kingu naišao na pohovani luk koji je bio potpuno hladan.

"Vratio sam im tanjir i rekao u čemu je problem. Htjeli su mi dati novu porciju, ali tražio sam povrat novaca. Više ne jedem tamo."

Michael O'Brien je bio u meksičkom restoranu i naišao na zanimljiv slučaj.

"Naručio sam burrito. Zaposlenik koji ga je radio je cijelo vrijeme imao rukavice na rukama. Potom sam vidio da odlazi napuniti zdjelicu čipsom, a drugu s umakom. Nije mi bilo jasno za koga je ta narudžba jer ja to nisam naručio, a u restoranu nije bilo nikoga osim mene. On je onda uzeo čips i umočio ga u umak i pojeo s rukavicama s kojima je radio moj burrito."

NEMA KOMENTARA