Nina Zeiler / Fitness influenserica pokazala istinu iza savršenih fotografija na Instagramu

23. 08. 2018. u 13:27:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 7

Jeste li ikada pregledavali objave omiljenih blogera i zapitali se kako uspijevaju izgledati tako savršeno ili su uvijek sretni? Fitness influenserica Nina Zeiler odlučila je razbiti taj mit i otkriti što se krije iza fotografija.

“Smiješno je kako možeš dobiti osjećaj da poznaješ ljude koje pratiš na društvenim mrežama. Vidiš kako žive, kakvi su, kako se osjećaju. Je li to stvarno”, upitala se u opisu fotke u kojoj pozira u sportskom grudnjaku i tajicama.

Napisala je da se na prvoj fotografiji vidi fit, jaka i samopouzdana plesačica. Na drugoj fotki je ono što se ne vidi, a to je da živi s hroničnom bolesti, često je naduta i nesigurna zbog toga i tjeskobna.

“Da, ja sam u svijetu fitnessa, plesačica, fleksibilna i imam snagu, ljubav kojima promoviram samopouzdanje zbog tijela i dijelim sreću. Ali tko god misli da je to sve o meni i mom životu, u krivu je”, dodala je.

Otkrila je još neke detalje o svom životu koje ne prikazuje i o kojima ne govori u svojim objavama.

“Ne dijelim vlastite frustracije zbog svoje bolesti, problemima na dnevnoj bazi s kojim se nosim kako bih bila dovoljno zdrava. Osjećaj da nisam dovoljno jaka progoni me tijekom svakog treninga”, otkrila je.

Zeiler je tako otkrila da su i influenceri ljudi od krvi i mesa koji imaju loše dane, nesigurnosti i probleme te životne lekcije na kojima uče.

"Upamtite da vidite samo pet posto nečijeg života”, zaključila je.

 

It’s funny how you can feel you ‘know’ people you follow on social media. You see what seems to be their life, what they are like, how they are feeling. But do you really? . I’m not saying social media is a lie, but it definitely isn’t anywhere near the whole truth. . Yes I am into fitness, I pole dance, can be flexible and have some strength, love promoting body confidence and share my happiness. But anyone who thinks that is all of me and my life is so mistaken. . I don’t share my frustrations with my chronic illness, the lengths I go to day-to-day to stay healthy enough to live a semi-normal life. You don’t get to see how often I get injured because of my hypermobility - the thing that helps me be bendy also means I tear my hamstrings on the reg. Currently just touching my toes is a struggle. The evenings I come home, exhausted, and slump on the sofa like a couch potato, they don’t make it onto Instagram, but they are a huge reality. My feeling that I’m not actually *that* strong, that somehow I manage to fake a sense of fitness, haunts me with every workout and yet who would know to look at my feed? . Don’t compare yourself to an app online. Not even if the person on said app takes gorgeous photos and is always seen to be smiling. They have their bad days, their insecurities and problems and life lessons they’re learning too. Remember that you only get to see 5% of someone’s world.

A post shared by Nina (@ninahealthily) on

NEMA KOMENTARA