Veliki horoskop za mart: Jedan znak očekuje finansijsko blagostanje i velika sreća

0
Radiosarajevo.ba
Veliki horoskop za mart: Jedan znak očekuje finansijsko blagostanje i velika sreća
Foto: Pexels / Novac

Saznajte što vas očekuje u martu 2024. na polju ljubavi, karijere i zdravlja!

Ovan

Tjeskoba se osjeća u ožujskom horoskopu za Ovna. S jedne strane život teče glatko, dok s druge uvijek ima razloga za nemir. Pod Suncem u znaku Riba povećava se osjetljivost, što pozitivno utječe na osobni život. Ovan je odlučan usrećiti svoju drugu polovicu. Romantičan vikend dovest će do potpune obnove veze.

Premijera mjuzikla 'Pinocchio' oduševila sarajevsku publiku

Premijera mjuzikla 'Pinocchio' oduševila sarajevsku publiku

Na poslu je jednostavno nezamjenjiv: čekaju ga važni sastanci, poslovi, novi projekti – mnogo je razloga da se dokaže. No, značajniji pomak u karijeri dogodit će se tek za punog mjeseca u martu, kada će biti vidljivi rezultati učinjenog. Kraj marta donosi sreću u ljubavi. Ljubavnici koji su se posvađali učinit će prvi korak prema pomirenju. Prema horoskopu za mart, Ovnovima se otvara svijet romantike i zadovoljstva. Ako je odnos još uvijek previše nestabilan i krhak, prijeći će u kvalitativno novo stanje.

Bik

Prvi dani marta bit će uspješni za karijeru i profesionalne aktivnosti. Bikovi će vjerojatno dobiti ponudu za novu poziciju ili posao iz snova. Za suočavanje s ovim izazovima potrebno je stalno učenje i usavršavanje vještina. Pod utjecajem Venere u Vodenjaku ograničenja gube snagu.

Bikovi će se potpuno osloboditi i prestati skrivati svoje misli. Možda se rodi ideja o preraspodjeli uloga u obitelji, što će postati kamen spoticanja na putu do sreće. Ne biste trebali šokirati voljene osobe svojom neobičnošću, bolje je odgoditi transformaciju. Kraj marta bit će izuzetno dinamičan. Otvaranje perspektive na profesionalnom polju ostavlja bez daha.

Horoskop za mart za Bika predviđa veliki posao koji će ga gurnuti na vrh kada je u pitanju njegova karijera. Najvjerojatnije će zbog budućih uspjeha morati provesti vrijeme na putu, ali ne treba brinuti - sve će proći u najboljem redu.

Objavljen novčani horoskop za mart: Astrolozi tvrde - jedan znak će 'plivati u parama'

Objavljen novčani horoskop za mart: Astrolozi tvrde - jedan znak će 'plivati u parama'

Blizanci

Proljeće budi uspavane osjećaje, a fokus je na osobnom životu. Samci će uroniti u veze, a bračni parovi imat će priliku riješiti nesuglasice. Ovog mjeseca Blizance će pratiti pretjerana emotivnost karakteristična za Sunce u znaku Riba, što može dovesti do stresa. Svi ciljevi u martu su ostvarivi ako ih krenete provoditi u vrijeme Punog Mjeseca koji nosi ogromnu kreativnu energiju.

Blizanci će imati uspjeha ne samo na polju karijere, već i u rješavanju dosadnih svakodnevnih problema. Sa stajališta karijere, početak marta bit će plodan. Život brzo uzima maha pa ćete se morati prilagoditi ludom ritmu. Ako probleme rješavate korak po korak, moći ćete se suočiti sa svim izazovima i ne zaglaviti u rokovima. Budući da Venera u Vodenjaku daje slobodu i kreativnost, smjele ideje rađat će se jedna za drugom.

Rak

Rakove će u martu pratiti optimistično raspoloženje. Uglavnom se odnosi na uspjeh u karijeri: vjerojatne su isplative ponude i obećavajući projekti. Pokazana inicijativa isplatit će se u bliskoj budućnosti. U mjesecu Riba metoda vizualizacije dobro funkcionira, pa će Rakovi moći privući sreću u svoj život. Međutim, snove treba potkrijepiti stvarnim djelima. Sada je važno da se fokusirate na posao jer ne smijete rasipati energiju.

Imaju 'anđeosku dušu': U ova tri horoskopska znaka se rađaju najbolji ljudi

Imaju 'anđeosku dušu': U ova tri horoskopska znaka se rađaju najbolji ljudi

Pun Mjesec u martu donosi mir i spokoj obitelji Rakova. Bit će moguće riješiti sve postojeće nesuglasice, a odnosi će dosegnuti kvalitativno novu razinu. U život će ući proljetno raspoloženje koje će sve okrenuti naglavačke. Horoskop za Rakove predviđa promjene vezane uz mjesto stanovanja. Događaji će juriti u galopu: slučajne informacije, primamljiva ponuda bivšeg kolege i – koferi su već spakirani.

Lav

Proljetna toplina budi uspavane snage i daje poticaj razvoju. Na valu inspiracije bit će moguće postići dobre rezultate u mnogim područjima života. Promjene raspoloženja mogu biti prepreka na poslu. Budući da Sunce u Ribama karakterizira pesimističan pogled na svijet, Lav će se suočiti s povećanom anksioznošću. Meditacija će vam pomoći vratiti duhovni sklad. Očekuju se iznenađenja na osobnom planu, a s punim Mjesecom život će se dramatično promijeniti.

Usamljeni Lav vjerovat će u pravu ljubav jer će upoznati svog idealnog partnera. Udvaranje neće biti dugo, a odluka o braku brzo će sazrijeti. Unatoč užurbanosti, život će teći prema jasnom rasporedu. Ne treba se bojati neuspjeha: prvi stidljivi koraci bit će početak velikog svijetlog puta. Posljednji dani marta proći će ubrzanim tempom. To će biti najplodonosnije za ljude u svijetu umjetnosti koji mogu vidjeti ljepotu u običnim stvarima.

Tajne Zodijaka: Znate li koji su horoskopski parovi srodne duše?

Tajne Zodijaka: Znate li koji su horoskopski parovi srodne duše?

Djevica

Početak marta donosi dobre finansijske prilike. Dovršetak započetog posla zahtijevat će napor, ali ništa neće spriječiti provedbu novih ideja. Prema horoskopu za Djevicu, probni koraci u honorarnom poslu pokazat će se uspješnim. S vremenom će te sporedne aktivnosti postati potpuna zamjena za glavni posao.

Entuzijastična ljubav prema životu karakteristična za Veneru u Vodenjaku bit će zarazna. Pod utjecajem pozitivne energije mogu se probuditi novi talenti, a želja za kreativnošću će se povećati. Upoznavanje zanimljivih ljudi vezanih uz umjetnost pridonijet će ostvarenju potencijala ovog znaka. Na poslu se do sredine mjeseca može nakupiti hrpa neodgodivih obaveza. Posipati tuđe glave pepelom i tražiti krivca je promašena taktika, pa ako se ne bacite na posao zasukanih rukava, nećete izbjeći opomenu, piše Elle.rs

Vaga

Proljetna romansa lebdi u horoskopu Vaga za mart 2024. Teško ćete se fokusirati na posao, a razmišljat ćete samo o ljubavi. Neočekivani susret s osobom iz prošlosti nije isključen. Ovaj put veza će sigurno funkcionirati. U mjesecu Riba emocionalno stanje Vaga varira od entuzijastičnog do izrazito depresivnog. Za one osjetljive na neravnotežu ova situacija može biti iskušenje, a najbolje rješenje problema je uzbudljivo putovanje.

Miljenici sudbine: Ove horoskopske znakove čeka velika finansijska sreća u 2024. godini

Miljenici sudbine: Ove horoskopske znakove čeka velika finansijska sreća u 2024. godini

Vage su po prirodi pravi poznavatelji ljepote, a s punim Mjesecom u martu rastu duhovne potrebe i oštro se osjeća nesavršenost svijeta. Događaji koji slijede početkom marta natjerat će vas na razmišljanje o važnim stvarima. Bit će toliko posla da može postati zbunjujuće. Ne treba odustajati, već treba odlučiti kojim ćete redoslijedom izvršavati zadatke i moći ćete se bez puno napora nositi sa svim poteškoćama. Zahvaljujući Veneri u Vodenjaku, koja budi interes za sve neobično, život će biti obojen jarkim bojama.

Škorpion

Pitanja posla i novca previše su nevažna da bi imala presudan utjecaj na život. Vrijeme je da promijenite imidž i obnovite garderobu - to je važnije od svega. U mjesecu Riba finansijska situacija se stabilizira. Zahvaljujući intuiciji, Škorpion će moći izbjeći ozbiljne pogreške. Vjerojatan je unosan posao i prihod iz novih izvora.

Ovaj novac možete koristiti za ulaganje. Budući da pun Mjesec u martu donosi pozitivno raspoloženje, Škorpion će se moći pokazati sa svoje najbolje strane, a komplimenata neće nedostajati. Horoskop za Škorpiona savjetuje da se uključite u introspekciju kako biste bolje razumjeli svoje želje. Možete početi pisati dnevnik ili se prijaviti za sesiju umjetničke terapije - bilo koje sredstvo je dobro. Budući da Škorpion ima snažnu volju, pod Venerom u Vodenjaku ta kvaliteta još više dolazi do izražaja.

Indijski horoskop otkriva koja tri znaka čeka pakao u prvom dijelu godine

Indijski horoskop otkriva koja tri znaka čeka pakao u prvom dijelu godine

Strijelac

Prvi mjesec proljeća bit će vrijeme otkrića prepuno zanimljivih i novih stvari za naučiti. Ako se potrudite, život će se okrenuti na svijetlu stranu. Neukrotivo Sunce u Ribama izaziva sukobljene želje kod Strijelca, tjerajući ga da sumnja u sebe. Stanje neizvjesnosti iscrpljuje i značajno smanjuje radne sposobnosti.

Rutinski zadaci pomoći će vam odvratiti pozornost od iskustava. Osobni život bit će pun lijepih događaja, a pun Mjesec donijet će nezaboravne trenutke sreće. Zaneseni Strijelac podleći će čarima ljubavi, uroniti u bazen strasti. Ovo je sjajna prilika da podignete vezu na višu razinu. Energija će početkom marta biti još veća, a posao će ključati. Osjećate da vas sama sudbina gura u pravom smjeru.

Jarac

Život više neće funkcionirati na stari način, potrebno je promijeniti pristup odnosima. Budući da Sunce u Ribama unosi stanje euforije, Jarac je spreman na svaki izazov. Vrijeme je da uspijete u poslu i stvorite profitabilan startup. Istina, sve je to moguće uz pomnu pripremu i naporan rad.

Diplomacija će Jarcu otvoriti mnoga vrata i osigurati mu podršku pokrovitelja. Sastanke i pregovore najbolje je održavati za vrijeme Punog Mjeseca u martu, jer će to pomoći u izbjegavanju sukoba i jačanju poslovnih odnosa. U prvim danima marta bit će puno komunikacije i zanimljivih poznanstava.. Za tvrdoglavog Jarca nema nepremostivih prepreka. Unatoč nježnosti Venere u Vodenjaku, nijedna prilika neće biti propuštena. Zahvaljujući čvrstom stavu, red će prevladati u poslovima.

Vodenjak

Proljeće budi nadu, zaboravlja na tugu i uvrede. Vrijeme je da se pozabavite svim problematičnim pitanjima kako biste mogli krenuti dalje. Utjecaj Sunca u Ribama budi želju za uljepšavanjem onoga što se događa. Vodenjaci ne mogu ograničiti svoju maštu, a zahvaljujući stabilnom finansijskom položaju moći će ostvariti svoje davne snove. Važno je ne zaboraviti ugoditi voljenima. Vodenjaci će osjetiti olakšanje oslobađajući se tereta iskustava.

Znate li šta ste u kineskom horoskopu? Evo šta nam donosi godina Zmaja

Znate li šta ste u kineskom horoskopu? Evo šta nam donosi godina Zmaja

Početkom marta bit će moguće izaći iz okvira uobičajenih obveza. Putovanje će donijeti puno zadovoljstva, prtljaga iskustva i znanja značajno će se nadopuniti. Zahvaljujući Veneri u Vodenjaku, harmonija će vladati u duši, a svijet će biti obojen svijetlim bojama. Vodenjak, koji se našao u svom elementu, na život će gledati iz drugog kuta i oslobodit će se negativnih stavova. Ako detaljno zamislite budućnost, proces transformacije će automatski započeti.

Riba

Promjenjivo vrijeme može uzrokovati loše raspoloženje, a vjerojatni su i napadi apatije. Za razliku od negativnog, potrebno je razmišljati o nečem dobrom - na primjer, o budućim postignućima. Podrška rodnog elementa pomoći će Ribama da izbjegnu ozbiljne poteškoće. Budući da Sunce u Ribama potiče maštu, možete se pripremiti za uspjeh koristeći metodu vizualizacije. Rezultat će zadovoljiti - proljeće će početi s promjenama.

Najbolje vrijeme za početak života od nule je pun Mjesec u martu, koji utječe na promjenu stava prema mnogim stvarima. Neodlučne Ribe će prestati bježati od stvarnosti, a to će pozitivno utjecati na kvalitetu života. Finansijska situacija početkom marta omogućit će vam da potrošite više od planiranog. Kako Venera u Vodenjaku pojačava želju za slobodom, Ribe se mogu osjećati nelagodno. Morat će se odreći nekih navika i početi živjeti na novi način. Psihološki trening pomoći će vam da postanete najbolja verzija sebe i postignete sklad.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije