Nekog čeka vrhunska godina: Ovo će biti 3 najsretnija znaka u 2024. prema majanskom horoskopu

1
Radiosarajevo.ba
Nekog čeka vrhunska godina: Ovo će biti 3 najsretnija znaka u 2024. prema majanskom horoskopu
Foto: Pixabay / Chichenitza

Astrološke analize drevnih Maja ukazuju da će tri horoskopska znaka uživati veliku naklonost zvijezda tokom 2024.

Od početka godine već su zabilježili su brojne uspone, a nastavit će istim tempom kako se godina bliži kraju.

Evo koja tri znaka zodijaka će prema majanskom horoskopu doživjeti veliku sreću 2024. godine:

Lopovi u Zagrebu raznijeli bankomat, građane probudila snažna eksplozija

Lopovi u Zagrebu raznijeli bankomat, građane probudila snažna eksplozija

1. Zmija (2. april - 29. april)

Zmije su znak snažnog naboja koji uvijek teži da održi ravnotežu između duhovnog i materijalnog. Osjećaju se ispunjeno tek kada su ove dvije sfere u harmoniji, a početak godine je bio upravo takav. Ranije sukobe i nesuglasice su riješili, zbog čega su postigli unutrašnji mir. Sve ovo pratio je veliki i iznenadni uspjeh u radu, koji će se nastaviti i narednih mjeseci. Dug period rada i truda će konačno doneti važne rezultate.

2. Slijepi miš (26. jul - 22. avgust)

Slijepe miševe čeka sreća u ljubavi i prijateljstvu. Ovaj znak je uvijek orijentisan na odnose sa drugima, a najsretniji su kada su i njihovi najmiliji ispunjeni i zadovoljni. U stvari, može se reći da za njih njihova sreća zavisi od sreće drugih ljudi, što ponekad može imati i negativan utjecaj na njihove emocije. Jednostavno daju previše od sebe za druge, ali kada se okruže sličnim pojedincima postižu istinsko zadovoljstvo. 2024. godina će im donijeti srodnu dušu – to može biti ljubavni partner ili prijatelj s kojim će provoditi mnogo vremena zajedno i otkriti da dijele slične kvalitete koje rijetko nalaze kod drugih.

3. Gušter (13. decembar - 9. januar)

Zdravlje, ljubav i rad su na apsolutnom vrhuncu u životu Guštera. Trenutno ništa ne ide po zlu niti im izaziva tugu, ovaj početak godine je apsolutno savršen za njih. U stvari, sreća ih prati već duže vrijeme, a dobra vijest je da će se nastaviti samo u istom pravcu. Savjet za njih je da budu malo oprezniji kada su u pitanju velike poslovne odluke i rizična ulaganja, a trebalo bi da podijele više privatnih briga sa partnerom ili drugom bliskom osobom od povjerenja, piše Story.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije