Miljenici sudbine: Ove horoskopske znakove čeka velika finansijska sreća u 2024. godini

0
Radiosarajevo.ba
Miljenici sudbine: Ove horoskopske znakove čeka velika finansijska sreća u 2024. godini
Pixabay / Ilustracija

Aspekt milijunaša u junu i Venera u konjunkciji s čvorom budućnosti mogu donijeti fenomenalan rast prihoda ovim znakovima Zodijaka.

Ako ste među njima, ovo je vaša godina!

Bik

Za Bika će cijela 2024. godina doslovno biti himna prosperitetu i obilju – Veliki Stelij planeta u Biku u aprilu i maju, plus Aspekt milijunaša u sektoru finansija i karijere donijet će veliki napredak.

Metalci 1. maja izlaze na ulice Sarajeva: Ovo su njihovi zahtjevi

Metalci 1. maja izlaze na ulice Sarajeva: Ovo su njihovi zahtjevi

Posebno se to odnosi na one koji rade na području informacijskih tehnologija i mreža.

Jun će biti posebno “mjesec novca”, kao i period konjunkcije Venere s Jupiterom – od 25. do 28. maja.

Škorpija

Vladar sektora finansija, Jupiter, ulazi u vašu kuću kapitala i ulaganja u junu – možete dobiti veliku količinu novca kao ulaganje u svoj posao.

Ali zaista veliki novac očekuje vas na mladi Mjesec u Strijelcu, koji će nastupiti 1. decembra 2024. godine.

Tada ćete možda imati nove prihode i novi način upravljanja financijama.

Ovan

“Najbogatiji” i najplodniji mjesec za Ovna bit će period kada će se vaš finansijski upravitelj Venera spojiti s Jupiterom – to je od 25. do 28. maja.

No zapravo, još u aprilu ćete osjetiti da imate novi novčani tok – pomrčina 8. aprila u vašem znaku dogodit će se istovremeno s konjunkcijom Venere, Merkura i Sunca s čvorom budućnosti – zahvaljujući vašem ličnom projektu imat ćete veliki rast i u samopoštovanju i u finansijama.

Vodolija

Vi ste pravi miljenici sreće u 2024. godini jer je Pluton, planet velikih finansija, u vašem znaku od januara 2024. godine. Štaviše, u trigonu s Jupiterom tokom cijele godine dat će vam olakšicu za razvoj ličnog projekta, stoga se ne plašite ničega!

Indijski horoskop otkriva koja tri znaka čeka pakao u prvom dijelu godine

Indijski horoskop otkriva koja tri znaka čeka pakao u prvom dijelu godine

Samo naprijed i oslonite se na svoju intuiciju – zahvaljujući Plutonu, postaje vam doslovno čarobno. Najvažniji period za vas neće biti samo jun 2024. godine, već i septembar, piše Atma.

Upravo 18. septembra dogodit će se prva pomrčina u znaku Riba, koja otvara program velike preraspodjele vaših finansija za sljedeće dvije godine. Imat ćete ozbiljnu odgovornost, ali će i vaša zarada progresivno rasti.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije