Ova četiri horoskopska znaka očekuju velike ljubavne promjene u februaru

0
Radiosarajevo.ba
Ova četiri horoskopska znaka očekuju velike ljubavne promjene u februaru
Foto: Pexels / Ilustracija

Dana 17. februara 2024. Venera i Mars ulaze u egzaktnu konjunkciju u znaku Vodolije, što znači početak potpuno novog ciklusa u odnosima za sve horoskopske znakove – oba planeta su rodna i prvenstveno vladaju ljubavnim pitanjima.

No posebnost ove veze je što će se dogoditi zajedno s Plutonom koji je 22. januara ušao u znak Vodolije i mijenjat će ljubavne saveze tokom cijele godine. To znači da će se i oni ljudi koji su u čvrstom i sretnom braku suočiti s promjenama i kušnjama iz Svemira.

U vezi će se pojaviti nešto čega prije nije bilo – više slobode, prozračnosti i lakoće. Naprimjer, za neke će postati norma imati dva partnera, dok će drugi odlučiti stupiti u brak s teškom osobom, jer prema sudbini moraju proći ovu karmičku lekciju.

Osvježite zidove bez krečenja: Sve što treba je da ih očistite ovom smjesom

Osvježite zidove bez krečenja: Sve što treba je da ih očistite ovom smjesom

Bik

Venera, vaš vladar, u konjunkciji je s Plutonom i Marsom u vašem sektoru svrhe i statusa. To znači da u februaru možete imati karmičko poznanstvo s osobom ili razgovor u postojećoj vezi o službenom statusu veze.

Osim toga, Mars u vašoj karti je odgovoran za tajne pa možete imati početak nove skrivene romanse, naprimjer na poslu ili s nadređenom osobom.

Budite uvjereni da će ovog mjeseca započeti nešto što će promijeniti cijelu vašu ljubavnu godinu i utjecati na cijeli život.

Vaga

Venera zajedno s Marsom i Plutonom prelazi u znak Vodolije, a ovaj sektor je odgovoran za zaljubljenost, strast i flert.

To znači da biste ove godine mogli doživjeti potpunu transformaciju vašeg odnosa jer će vam se pojaviti leptirići u trbuhu zbog potpuno nove romanse.

Najvjerojatnije će ova osoba biti vrlo ozbiljna finansijski, jer Pluton u vašoj karti vlada sferom novca.

Ovan

Venera je vladar vašeg partnera, a spajanje s Plutonom i Marsom (vaši vladari) dat će karmički susret i veliku promjenu u već postojećoj zajednici.

Ako ste slobodni, tada će vas od februara 2024. godine život upoznati s novim ljudima i pojavit će se strastvene romanse.

Sve se vrti oko Plutona, koji vlada vašim intimnim životnim sektorom, a također upravlja pitanjima lične transformacije – upravo će ljubavni odnosi postati vaše pravo gorivo za napredak, piše Atma.

Ova četiri horoskopska znaka imaju iznimno visoke standarde - u vezi i ljubavi, poslu, izgledu..

Ova četiri horoskopska znaka imaju iznimno visoke standarde - u vezi i ljubavi, poslu, izgledu..

Škorpija

Pluton, vaš vladar, u konjunkciji je s Venerom i Marsom u vašem sektoru stanovanja. Vjerovatno ćete zbog selidbe započeti novu romansu ili će vas u februaru partner pozvati da započnete zajednički život.

Osim toga, možete doživjeti golemu promjenu u ljubavi, čak do tačke podjele imovine i razvoda – Pluton često potpuno preinači kuću u koju ulazi.

Stoga, ako ste u dugoj vezi ili braku, u februaru bi se mogli pojaviti problemi.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije