Susret bebe i gorile u zoološkom vrtu postao viralan

0
Radiosarajevo.ba
Susret bebe i gorile u zoološkom vrtu postao viralan
Foto: Screenshoot / You Tube

Amerikanka Emmiliy Austin doživjela je neobičan susret s Kiki, ženkom gorile, u bostonskom zoološkom vrtu Franklin Park. Simpatični video koji je snimio njen suprug Michael postao je viralan.

„Bila sam zapanjena. Posmatrala nas je iz svoje pećine i pomislila sam kako gleda u našeg petomjesečnog sina Canyona“, rekla je Emmily te dodala kako je Kiki provela oko pet minuta uz zaštitno staklo mašući i gledajući u njenog sina kojeg je držala u naručju, piše Večernji.hr.

U jednom trenutku gorila je podigla ruku na staklo kao da pokuša malenog Canyona uhvatiti za ruku, a zatim je uzela svoje sedmomjesečno mladunče Pabla i podigla ga uz staklo kako bi ga pokazala Emmily. Osim Pabla, Kiki ima još četiri kćerke.

Njeno lice bilo je prepuno ljubavi. Pokazivala je svoje mladunče mojoj bebi“, kazala je oduševljeno Emmily te dodala kako se nada da će opet moći posjetiti zoološki i družiti se s Kiki i njenim Pablom.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije