Smršavila preko 80 kilograma: Nazivaju je lažljivicom jer je niko ne može prepoznati

0
Radiosarajevo.ba
Smršavila preko 80 kilograma: Nazivaju je lažljivicom jer je niko ne može prepoznati
Foto: TikTok / Žena smršavila preko 80 kilograma

Dramatični preobražaj jedne žene zbog gubitka težine šokirao je, a opet nadahnuo korisnike na TikToku. Viralni video podijelila je Whitney Pepper, 32-godišnja mama koja je licencirana kozmetičarka sa sjedištem u Lafayetteu, Louisiani.

Video je dobio 1,3 miliona pregleda otkad je objavljen 17. aprila, piše Večernji.hr.

Ispričala je da je izgubila ukupno 83 kilograma: "Moja najveća težina bila je 137 kilograma, a trenutno imam 54", rekla je.

Benjamina Karić: "Profesionalni mediji i novinari su opća dobrobit cijelog društva"

Benjamina Karić: "Profesionalni mediji i novinari su opća dobrobit cijelog društva"

Whitney je također pokazala i slike prije i nakon što je izgubila kilograme, nakon čega je gotovo niko ne može prepoznati. Neki su otišli toliko daleko da su je optužili da je lažljivica i da to nije ona na slikama.

Ali, Whitney je u svojim objavama često objavljivala videe i fotografije svog izgleda tokom transformacije. "Pitam se šta bi se dogodilo kad bih svoje zdravlje shvatila ozbiljno?", pisalo je u jednom od videa.

Stručnjaci upozoravaju: Širi se novi, vrlo opasni trend mršavljenja

Stručnjaci upozoravaju: Širi se novi, vrlo opasni trend mršavljenja

Gotovo neprepoznatljive fotografije od ranije izmjenjuju se s onima kako sada izgleda, dok se šepuri novom figurom u malom bikiniju. "Nema šanse. Tako sam ponosna na tebe", glasio je jedan komentar. "To je sjajno! Nevjerovatno... takva inspiracija", pisalo je u drugom komentaru. "Izgledaš kao druga osoba, ljepotice", stizale su joj pohvale.

Međutim, nisu svi komentari bili pozitivni, jer su neki tvrdili da je lažljivica. S namjerom da dokaže da je ona na slikama, Whitney je snimila još nekoliko objava i pokazala iste tetovaže kao na prethodnim snimkama.

"Ludo kako ljudi ne vjeruju u te stvari jer zašto bi uopšte željela lagati o tome", podržali su je drugi korisnici. "Zanemari trolove, ljepotice, imala si nevjerovatno putovanje i niko ti to ne može oduzeti", poručila joj je druga osoba. "Apsolutno nevjerovatna djevojka, neka hejteri pričaju šta hoće. To je samo ljubomora", dodala je treća osoba.

@western_whitney

Weightloss transition pt.7#viral#fyp#foryou#foryoupage#weightloss#weightlossjouney#weightlossjouney💗#vsg#weightlossmotivation#healingjourney#weightlosstransformation#weightlossbeforeandafter

♬ 2 On x I Was Never There by L BEATS - DJ L BEATS

Drugi su željeli saznati kako je Whitney izgubila preko 80 kilograma. Ona im otkriva da je vodila računa o količini ugljikohidrata, a potom otišla na operaciju. Također ide u teretanu pet dana u sedmici i ostaje, kako kaže, '100% dosljedna'. "Broji samo ugljikohidrate! Nikada kalorije", dodala je i otkrila da joj je trebalo godinu i četiri mjeseca da smršavi.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije