Riba čiji izgled stvara nelagodu: Da li biste je pokušali upecati?

0
Radiosarajevo.ba
Riba čiji izgled stvara nelagodu: Da li biste je pokušali upecati?
Foto: Screenshot/Twitter / Ovčija riba

Twitterom se proširio snimak iz 2021. godine koja je mnoge ljude ostavila bez teksta. Na popularnom profilu Oddly Terrifying objavljen je video neobičnog stvora iz dubina mora, koji je mnogima utjerao strah u kosti, a najviše zbog jednog detalja.

Na snimku se vidi kako žena snima more s mola, a potom se pojavi jedno neobično biće koje izgleda kao da je napravljeno za potrebe snimanja kakvog horora. Riječ je o ovčijoj ribi koja izgleda kao da ima ogromne oči te kao da se smije. Ono što je najstrašnije, riba izgleda kao da ima ljudske zube.

Snimak je u kratkom roku postao viralan te ga je u samo dva dana pogledalo preko 8,7 miliona ljudi koji su potpuno zgroženi izgledom ove neobične ribe. Naslov teksta je: "Šta biste vi uradili u ovoj situaciji?", a odgovora ima raznih.

Premijera mjuzikla 'Pinocchio' oduševila sarajevsku publiku

Premijera mjuzikla 'Pinocchio' oduševila sarajevsku publiku

"Ja bih spakovala stvari i preselila se u drugu galaksiju", "Jao ja sam prestravljen i traumatizovan", neki su od komentara, dok ima i onih hrabrih koji tvrde da bi pokušali upecati ovu ribu, piše Klik.hr.

Pogledajte navedeni snimak ove ribe. Šta biste vi uradili?

[twitter]https://twitter.com/OTerrifying/status/1683222785575862273[/twitter]

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije