Najgori i najbolji parovi prema horoskopu: "Ne postoji ništa gore od Jarca i Ovna"

0
Radiosarajevo.ba
Najgori i najbolji parovi prema horoskopu: "Ne postoji ništa gore od Jarca i Ovna"
Foto: Pexels / Ilustracija

Saznajte koje su dealne i najgore ljubavne kombinacije prema Zodijaku.

Jeste li i vi među onima koji kada se zaljube odmah gledaju horoskopske analize i kompatibilnost s partnerovim znakom? Ako jeste, zasigurno znate da se neki horoskopski znakovi jako lijepo međusobno slažu dok drugi pak nisu najbolji parovi Zodijaka. Naime, neki horoskopski znakovi karakterima su podudarni i mogu činiti vrlo skladne parove, dok drugi pak trebaju jedni druge izbjegavati u širokom luku – jer će inače završiti slomljena srca.

Sve o najboljim i najgorim parovima u horoskopu saznajete u nastavku i provjerite vašu kompatibilnost s vašim partnerom.

U BiH osnovan novi politički pokret "Svojim putem"

U BiH osnovan novi politički pokret "Svojim putem"

Dosta vam je mrguda? Astrolozi kažu da su ovo najveseliji horoskopski znakovi

Dosta vam je mrguda? Astrolozi kažu da su ovo najveseliji horoskopski znakovi

Jarac i Ovan 

Ne postoji ništa gore od toga kada se ukrste dva rogata znaka. Kao prvo, oba dva ova znaka su jako tvrdoglava i smatraju da su uvijek u pravu. Jarac je tradicionalan, voli obiteljske vrijednosti, vrlo je konzervativan. S druge strane, Ovan je impulzivan, često krši pravila, ide glavom kroz zid. Jednom Jarcu će teško poći za rukom da ga ukroti, a posebno će ga nervirati Ovnova neodgovornost.

Vodenjak i Bik

Ako ste Bik u horoskopu, a sviđa vam se jedan mistični Vodenjak, imajte na umu da se taj znak ne može vezati. Dok Bikovi vole mirnu luku, Vodenjak je uvijek u potrazi za avanturom, često odsutan u mislima, čak i kada je fizički prisutan. Biku će to smetati, dok će Vodenjaka jako nervirati potreba jednog Bika da ga ,spusti na zemlju’. Ono što im je zajedničko je ljubav prema luksuzu u kojem će zajedno uživati.

Blizanci i Djevica

Praktična Djevica voli da je sve po pravilu, organizirano i uređeno, dok Blizanac provodi cijeli život improvizirajući. Blizanac ima običaj zapostavljati kućne obaveze, jer ga odvuku neke zabavnije i zanimljivije stvari, što će Djevicu jako nervirati. Ona ima isplanirano što sve treba završiti u toku dana, pa ako ostane vremena, možda nađe trenutak ili dva da se opusti. S druge strane, opuštenog Blizanca će otjerati konstantno ,zvocanje’ Djevice, bilo da je u pravu ili ne. Jedina zajednička stvar im je intelekt i planet Merkur koja vlada nad oba znaka.

Sedmični horoskop: Blizanci trebaju pripaziti na financije, a ovaj znak očekuju problemi

Sedmični horoskop: Blizanci trebaju pripaziti na financije, a ovaj znak očekuju problemi

Vodenjak i Rak

Nježni Rakovi cijelog života sanjaju o ljubavi i toplom obiteljskom gnijezdu. Dok je Vodenjaku potrebna sloboda bez koje ne mogu zamisliti život. Rak će sjediti kod kuće i patiti za svojim partnerom, dok se Vodenjak provodi s društvom, posvećuje svojim hobijima ili jednostavno radi neke stvari koje su mu zanimljivije. Također, Vodenjaci znaju biti ponekad i hladni, a Raku je neophodno da mu se stalno pokazuje ljubav.

Škorpion i Lav

Lavu je potreban neko da mu se divi. Škorpion to ne želi. Škorpioni mogu pružiti nježnost svom partner, ali ne pada im na pamet da hodaju za nekim i hvali svaki njegov korak. Zapravo, Škorpione će nervirati nametljivost Lavova, a oba znaka nadmetat će se za dominaciju u vezi. Oba dva ova znaka su i ljubomorna, ali i strastvena, pa bi im seks mogao biti odličan, ali istovremeno će u ovom odnosu biti i mnogo svađa.

Ribe i Rak

Ovo su dva emotivca koja najbolje dopunjuju jedno drugo! Oboje su nježni te će pružiti svom partneru podršku kada mu je teško, a zajedno će dijeliti i sretne trenutke. Baš onako kako jedna lijepa veza i treba izgledati. I Rak i Ribe su obiteljski tipovi, koji maštaju o djeci, kućici u predgrađu i psu koji trči po dvorištu. Također, radi se o znakovima koji nisu skloni prevari. Zaista idealan par.

Vodenjak i Blizanac

I jednom i drugom ovom znaku je generalno teško ostvariti stabilnu vezu, jer su nestalni kao osobe. Međutim, Vodenjak i Blizanac zajedno se mogu odlično upariti jer se razumiju i funkcioniraju na isti način. Znaju da njihovom partner ponekad treba sloboda, a u međuvremenu će i sami znati kako iskoristiti slobodno vrijeme. Ljubitelji su putovanja, izlazaka i ekstremnih sportova, pa imaju i puno toga zajedničkog.

Prati ih sreća: Ova četiri znaka će do kraja godine pronaći srodnu dušu

Prati ih sreća: Ova četiri znaka će do kraja godine pronaći srodnu dušu

Bik i Djevica

Oba dva ova znaka su razumna i prizemna, znaju kada je vrijeme za ozbiljnost, a kad za zabavu. Uz to, odlično se slažu i u krevetu jer ma koliko djelovali hladno i ozbiljno, kad se ugase svjetla, oba znaka se pretvaraju u živu vatru. Intima je vrlo bitan dio veze i kod Djevica i kod Bika. Zajedno mogu postići veliki uspjeh, ne samo u ljubavi, već i na svim poljima, pa se ovim parovima slobodno preporučuje da se upuste u poduzetničke vode.

Ovan i Vodenjak

Ovnovi, iako vatreni znak, znaju biti hladnokrvni u vezi, pa ne pridaju puno pažnje godišnjicama i sličnim obljetnicama u vezi. Vodenjaci su jedan od rijetkih znakova kojima to ne smeta. Njima su potrebna djela na svakodnevnom planu, a ne velike romantične geste. Ovaj par najviše spaja ljubav prema avanturama, sportu, putovanjima i svemu nekonvencionalnom.

Lav i Strijelac

Strijelac će Lavu pružiti uzbuđenje za kojim traga te će učiniti da se osjeća posebno. Da ne govorimo o strasti koja se javlja između dva vatrena znaka. U vezi je samo bitno da Lav ne bude sklon dramatici i da ne stvara pritisak svom Strijelcu. Oboje imaju dosta prijatelja, vrlo su karizmatični i vole izlaziti.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije