Veliki ljubavni horoskop: Jedan znak će upoznati osobu 'iz snova', drugi očekuju turbulencije u vezi

0
Radiosarajevo.ba
Veliki ljubavni horoskop: Jedan znak će upoznati osobu 'iz snova', drugi očekuju turbulencije u vezi
Foto: Pexels / Ilustracija

Saznajte kako vam glasi ljubavni horoskop za narednih nekoliko dana. Ljubavni horoskop do 9. oktobra mnogim znakovima Zodijaka donosi dobre vijesti.

Ovan

Djelujete sretno u nečijem društvu i znate kako stvoriti atmosferu ljubavi. Važno je da pravilno procijenite nečije osjećaje, sve što se događa između vas i voljene osobe uvijek predstavlja 'bolji dio stvarnosti'. Nalazite smisao u zajedničkim planovima, ima 'detalja' koji vas posebno inspiriraju.

Ćudić: "Drage kolege, da li se sjećate gdje ste bili u ljeto 1992...."

Ćudić: "Drage kolege, da li se sjećate gdje ste bili u ljeto 1992...."

Upozorenje za sve znakove horoskopa: Ovo je 6 opasnih datuma u oktobru

Upozorenje za sve znakove horoskopa: Ovo je 6 opasnih datuma u oktobru

Vaš voljeni nestrpljivo čeka da ispunite svoja obećanja, ali vi imate dobru ljubavnu strategiju i ništa ne prepuštate slučaju. Rado se odazivate na razne pozive i svoj šarm sjajno koristite u osvajanju ljubavi. Znate kako zablistati u pravom trenutku i privući nečiju pažnju. Nesvakidašnje poznanstvo će vas obradovati, piše astrolook.com.

Bik

Skloni ste čestim promjenama raspoloženja i lako gubite emocionalnu kontrolu. Preuveličavate svoje emocionalne potrebe i subjektivno procjenjujete partnerovo ponašanje. Zarad zajedničke sreće učinite sve što je potrebno da fascinirate blisku osobu, ne dopustite da vam nedostaje romantike i nježnosti.

Emocionalna slabost ili oduševljenje koje osjećate prema jednoj osobi dobar je znak, bez obzira na strogi glas razuma. Učinite posebnu gestu pažnje u znak podrške zajedničkoj sreći. Ako ste mladi ili slobodni, očekuju vas zanimljivi kontakti i nova poznanstva. Neko će vas šarmirati. Vaša dobitna kombinacija je spoj lijepih i korisnih stvari.

Ova 4 znaka horoskopa očekuje ostvarenje želja do kraja 2022. godine

Ova 4 znaka horoskopa očekuje ostvarenje želja do kraja 2022. godine

Blizanci

Veza s voljenom osobom bit će jaka u dalekim i neobičnim temama i zanimanjima. Pred vama su dani u kojima ćete razmjenjivati ​​ideje o svemu i svačemu, ali to će vas oboje ispunjavati. Oni koji su još slobodni, tražit će osobu svojih snova.

Rak

U narednim danima neće biti značajnijih pomaka u vašim emotivnim odnosima. Svakako ćete imati dovoljno energije, pogotovo za komunikaciju, pa će mnogi ono što im emotivno nedostaje nadoknaditi riječima. U tome će i uspjeti.

Lav

U pozitivnom zanosu ponekad mislite da je sve moguće i lako postići. U ljubavnom životu ili u vezi s voljenom osobom djelujete vrlo energično. Imate priliku čuti pozitivne komentare o svom izgledu i ponašanju, ili o situacijama u kojima ste napustili zapaženu ulogu. Uživate u emocionalnoj ljubavi i pažnji koju dobivate. Imate želju da se afirmirate u nečijem društvu i vješto koristite svoje zavodničke sposobnosti.

Priželjkujete uzbudljivu romansu ili strastvenu vezu. U skladu sa svojim temperamentom i emotivnim stanjem odgovorite na priliku koja vam se nudi. Ako ste u ljubavnoj ili bračnoj vezi, očekuje vas zadovoljstvo uz voljenu osobu. Nema potrebe dokazivati ​​se nekom drugom, osim ako sumnjate u budućnost vaše veze. Ako ste mladi ili slobodni, budite dovoljno taktični, pričekajte novu ljubavnu priliku koja dolazi iznenada.

Ova 3 znaka horoskopa će se sigurno razvesti: Neki od njih će reći ponovo "da"

Ova 3 znaka horoskopa će se sigurno razvesti: Neki od njih će reći ponovo "da"

Djevica

Ako ste u dugoj, stabilnoj vezi, ovo je period kada ćete poželjeti promijeniti svoj status. Moguće je da ćete još jednom analizirati cijelu situaciju. Slobodni pripadnici ovog znaka možda će poželjeti obnoviti stare emotivne veze. Moguće je da se pojavi osoba iz prošlosti s kojom ste imali burnu, strastvenu vezu.

Budući da vam je sada Saturn naklonjen, postoji šansa da se sada veza nastavi na ozbiljnijoj osnovi. Shvatit ćete da ste možda prije bili previše hiroviti i niste znali na pravi način cijeniti svog partnera. Ako ste u braku, bit ćete u iskušenju ljubavi. U svakom slučaju, vrijeme je savršeno za erotske užitke i sudbonosne susrete. Moguća je tajna veza s osobom koja će na vas djelovati kao magnet.

Vaga

Vodite aktivan društveni život i rado se pojavljujete na javnim mjestima. Priželjkujete nove ili neobične emotivne kontakte na različitim stranama. Ono što se drugima čini teškim ili nemogućim, vama postaje dostupno i predstavlja integriranu varijantu emocionalnog osvajanja. Očekuju vas ugodne promjene u odnosu s partnerom.

Voljena osoba može vas lako potaknuti na pozitivnu reakciju ili na snažne izljeve emocija. Stalo vam je impresionirati jednu osobu na neobičan način, smišljate nove ljubavne taktike. Ako ste slobodni, uživat ćete u novoj romansi. U emotivnom zanosu spremni ste se okušati u nekim novim ili vrlo “izazovnim” situacijama.

Škorpion

Idućih nekoliko dana vaše će ljubavne težnje biti uglavnom platonske prirode. Doduše, osjećat ćete sve veću potrebu za ljubavlju, ali i sanjarenjem o svojim idealima. Zbog toga će neki biti u dilemi da li izaći ili se povući.

Strijelac

Znate da možete više i bolje, ali to ne ovisi samo o vama. Nitko nije savršen, pa tako ni vaša voljena osoba. Pokušajte je prihvatiti takvu kakva jest i vidjet ćete da bez nepotrebnih pritisaka i zahtjeva možete biti potpuno sretni, piše astrolook.com. 

Za ova 3 horoskopska znaka - oktobar će biti jako sretan

Za ova 3 horoskopska znaka - oktobar će biti jako sretan

Jarac

U ljubavnom životu bit će vam bitna sigurnost i stabilnost emotivnih odnosa. Energiju ćete usmjeriti na postizanje navedenog. Vaš partner će biti ugodno iznenađen. Oni koji su još slobodni sada će birati samo opcije trajne veze.

Vodenjak

Bit ćete veseli zbog stvari koje su vam drage. Slijede ugodne zabave bez prevelike pompe, kao i opuštanje u krugu najmilijih. Činit će vam se da je sve moguće. Bit ćete otvoreni i vjerovat ćete onima koji vas vole. Zadovoljstvo je tu.

Riba

Osjećate veliki emotivni zanos i zadovoljstvo u društvu voljene osobe. Sviđa vam se nečije ponašanje i volja da vam ugodi na različite načine. Emocionalni zanos ponekad treba kontrolirati, obratiti pažnju na nečije komentare. Sve ima smisla, ako postoji zajednički dogovor i dobra volja. Prihvatite realnu sliku u ljubavnoj vezi.

Suočavanje s istinom je olakšanje i najavljuje dobar početak. Ako ste mladi ili slobodni, očekuju vas zanimljivi kontakti i nova poznanstva. Neko će vas šarmirati izgledom i stilom ponašanja. Nema razloga da budete prestrogi prema voljenoj osobi. Slobodno izrazite svoje potisnute osjećaje ili namjere. Učinite posebnu gestu pažnje u znak podrške zajedničkoj sreći.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije