Prati ih sreća: Ova četiri znaka će do kraja godine pronaći srodnu dušu

0
Radiosarajevo.ba
Prati ih sreća: Ova četiri znaka će do kraja godine pronaći srodnu dušu
FOTO: Pixabay / Ilustracija

Ovo su 4 horoskopska znaka koja imaju najveće šanse da do zime upoznaju svoju srodnu dušu!

Provjerite da li ste među njima.

Blizanci

Ova dva znaka imat će tešku jesen: Jedne očekuje financijski krah, a druge zdravstveni problemi

Ova dva znaka imat će tešku jesen: Jedne očekuje financijski krah, a druge zdravstveni problemi

Masovna tučnjava kod SCC-a u Sarajevu: Bačen suzavac, policija na terenu

Masovna tučnjava kod SCC-a u Sarajevu: Bačen suzavac, policija na terenu

Mnogo toga će biti u kaosu kod Blizanaca, ali ne i ljubavni život. Imate veliku šansu da do zime upoznate osobu svog života!

Mnogi će se Blizanci, pak, pomiriti s bivšim partnerom, ali astrolozi savjetuju da je bolje ostaviti sve u prošlosti i ne pokušavati graditi tamo gdje je nešto već srušeno. Svemir vas sigurno vodi pravoj osobi.

Djevica

Nakon izazovnog razdoblja, Djevicama dolazi razdoblje velikih promjena u životu. One koji su dugo bile same, Svemir će nagraditi novom ljubavi koja će im zaliječiti sve stare rane.

Ako ste u vezi koja je već duže vrijeme u krizi, kraj godine bi mogao biti ključan. Ako ne poradite na komunikaciji, jedno od vas dvoje bi moglo potražiti sreću sa strane, a to znači i definitivan kraj.

Strijelac

Predstavnicima ovog znaka kraj godine donosi puno dobrih stvari na polju ljubavi. Oni koji su sami upoznat će nove, zanimljive ljude.

Na njima će biti samo da izaberu s kim će se bolje slagati. Ako ste u vezi koja stagnira, ovo je sjajno vrijeme da se stvari pokrenu. Potrebno je vrijeme, budite strpljivi i radite na tome da vaš odnos bude otvoreniji i da manje kontrolirate jedno drugo. Sve će se riješiti do zime!

Vodolija

Vodolije koje su same imat će priliku započeti novu romansu. Velike su šanse da to neće biti samo prolazna avantura za pamćenje, već osoba s kojom možete započeti vezu koja ima potencijal da potraje.

Ako ste u braku, uspavani osjećaji će procvjetati početkom zime. Vaš partner i vi složit ćete se da je vrijeme da se približite jedno drugome, da se pokrenu strasti. Putovanje je način da ponovno otkrijete ono zbog čega ste se zaljubili.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije