Večeras je pun mjesec u Ovnu: Sudbinske promjene za četiri znaka

0
Radiosarajevo.ba
Večeras je pun mjesec u Ovnu: Sudbinske promjene za četiri znaka
Foto: EPA-EFE / Potpuna pomrčina i superkrvavi Mjesec

Pun Mjesec u Ovnu nosi specifičan naziv "lovački", jer simolizuje lovca koji je signalizirao vrijeme za odlazak u lov, ali i hladnu zimu.

Sam izraz "lovački Mjesec" prvi put se pominje u Oksfordskom rječniku engleskog jezika iz 1710. godine.

Drugi naziv za "lovački Mjesec" je i "krvavi Mjesec" koji se vezuje sa bojom krvi iz lova, ali i promjenom boje jesenjeg lišća.

Američka ambasada u Sarajevu oštro kritikovala ministra Ramu Isaka

Američka ambasada u Sarajevu oštro kritikovala ministra Ramu Isaka

Astrolozi upozoravju da je pun Mjesec u Ovnu veoma jak i da predstavlja svojevrsni astro alarm na koji treba da obratimo pažnju.

Pun Mjesec u Ovnu je jak i predstavlja zapravo pripremu za napad, kao svojevrsnu pobunu koja će konačno eskalirati u događaj.

Naredni dani iza 9. oktobra su ključni, jer treba da probamo da ne reagujemo burno u situacijama koje će djelovati kao da se odvijaju bez kontrole. 

Pun Mjesec u Ovnu najteže će pasti Ovnovima, Jarčevima, Rakovima i Vagama.

Ovan

Pred vama je izazovna sedmica jer će vas pun Mjesec navesti da mislite da morate da donesete neke odluke po svaku cijenu. To je kao eksplozija u nama samima, koja će nas natjerati da povučemo poteze koji će itekako promijeniti našu sudbinu. Koliki god bijes da budete osjećali, probajte da se iskontrolišete sutra kada vam bude najteži dan u sedmici.

Jarac

Pun Mjesec u Ovnu će se odigrati u vašem četvrtom polju, koji će uticati na vaš porodični život. Jedna osoba koja vam je bliska, to može da bude roditelj, uradit će nešto što će u vama izazvati emocije zbog kojih ćete burno reagovati. Pojedini Jarčevi mogu da se sele u ovom periodu, piše Nportal.

Rak

Pun Mjesec u Ovnu odnosi se na poslovnu situaciju. I jedno je sigurno, sve ono što vam je smetalo na poslu prethodnih mjeseci od sutra će kulminirati. Ukoliko ste pokušavali da ostanete probrani, sutra ćete shvatiti da to neće biti moguće. Pripadnici vašeg znaka poželjet će hitno da mijenjaju posao i to je izvjesno u narednim danima.

Vaga

Ovaj astro događaj odnosi se na vaše polje partnerstva. To je nešto što će u vama izavati bijes, ljutnju i nemogućnost racionalno da reagujete. Brzo ćete reagovati na neki događaj koji lako može da promijeni vaš odnos sa partnerom, ali na gore. Pojedine Vage, koliko god težile da imaju životni balans, sutra će shvatiti da je takva pozcija nemoguća u narednim danima.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije