Sedmični horoskop: Blizanci trebaju pripaziti na financije, a ovaj znak očekuju problemi

0
Radiosarajevo.ba
Sedmični horoskop: Blizanci trebaju pripaziti na financije, a ovaj znak očekuju problemi
Foto: Pixabay / Ilustracija

Sedmični horoskop od 10. do 16. oktobra 2022. godine upozorava sve horoskopske znake na stvari koje treba da obave kako bi povećali šanse za sreću u ovom periodu.

Ovan

Ovo je sjajan trenutak da počnete učiti strani jezik ili da se bavite nekim aktivnostima koje imaju za cilj razvoj vašeg intelekta.

Prati ih sreća: Ova četiri znaka će do kraja godine pronaći srodnu dušu

Prati ih sreća: Ova četiri znaka će do kraja godine pronaći srodnu dušu

Bećirović i Komšić: Svi moraju poštovati međunarodno pravo i presude sudova UN-a

Bećirović i Komšić: Svi moraju poštovati međunarodno pravo i presude sudova UN-a

Bik

Ovo je period kada bi trebalo da se posvetite svojoj ljepoti, ali ne da se trudite da budete neko drugi, već da njegujete ono što jeste. Volite sebe sa svim svojim manama i nesavršenostima. Naučite da prihvatate komplimente.

Blizanci

Fokusirajte se na novac ove sedmice. Počnite da bilježite troškove - ne nužno do svakog feninga, možete i ugrubo da zaokružite cifre. Tako ćete u svakom trenutku znati gde je novac otišao, a to će vam pomoći da bolje planirate.

Rak

Obratite pažnju na šta trošite energiju - na brige, stres, sjećanja i "prežvakavanje" prošlosti... Ne dozvolite da se utopite u negativnom - tražite u svemu nešto pozitivno, koliko god da su sitnice u pitanju. Bit će vam bolje.

Večeras je pun mjesec u Ovnu: Sudbinske promjene za četiri znaka

Večeras je pun mjesec u Ovnu: Sudbinske promjene za četiri znaka

Lav

Ove sedmice se posvetite poslu i karijeri. Nemojte da se plašite da preuzmete inicijativu i odgovornost. Ali ne bi trebalo da preuzimate sav posao samo na sebe - to nije kraljevski, a vi ste kralj Zodijaka.

Djevica

Pravi je trenutak da poradite na obrazovanju. Možda postoje neki kursevi koje niste završili, a željeli ste - sada je vreme. Ako imate djecu, odvojite vreme za njih. Ne dozvolite da vas telefon ometa.

Vaga

Sedmica obećava da će biti produktivna za rad, učenje, druženje. Postavite male zadatke koje želite da ostvarite ove sedmice, sve ćete s lakoćom završavati. Častite kolege na poslu, pozitivno će uticati na vašu karijeru.

Škorpija

Teškoće i problemi mogu da se pojave ove sedmice - ne ignorišite ih, već sve odjednom rješavajte. Ako niste sigurni da li ste odabrali pravo rješenje, sačekajte malo, napravite pauzu i prava odluka će vam sama doći.

Strijelac

Častite sebe novom garderobom, nakitom ili aksesoarima, ali nemojte trošiti na nešto skupo. Malo je vjerovatno da će vam ovi predmeti dugo trajati. Poenta je da odaberete nešto što će vam popraviti raspoloženje.

Jarac

Ove sedmice ćete imati utisak da svi žele nešto od vas, čekaju da im ispunite želje. Na kraju, nećete imati vremena za sebe i svoje potrebe. Shvatite da ne možete da budete dobri svima - stavite sebe na prvo mjesto.

Vodolija

Sada je najbolje vrijeme da pokažete samopouzdanje i savladate sve prepreke pred vama. Ove sedmice crpite snagu i inspiraciju iz priča o uspjehu drugih. Ali vodite računa da ne budete zavidni, to će vam blokirati uspjeh, piše Mondo.rs.

Ribe

Razmislite o tome šta možete da poboljšate u svom životnom prostoru. Možda je riječ o nečemu banalnom, sređivanju kuće, izbacivanju smeća, sortiranju stvari... Očistit ćete lošu energiu i ostaviti prostor za lijepe stvari.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije