Mama ostala šokirana onim što je pronašla iza kreveta: 'Ne znam šta da radim u ovom trenutku'

0
Radiosarajevo.ba
Mama ostala šokirana onim što je pronašla iza kreveta: 'Ne znam šta da radim u ovom trenutku'
Foto: Collage / Pronalazak iza kreveta

Kada ste zadnji put micali svoj namještaj? Pa, nakon što ovo pročitate, možda ćete htjeti provjeriti što se krije iza ili ispod njega.

Majka osmero djece Kerry iz Manchestera u Velikoj Britaniji užasnula je korisnike društvenih mreža nakon što je na TikToku objavila što je pronašla dok je čistila spavaću sobu svog sina. Ona je, naime, na zidovima otkrila velike mrlje plijesni.

Kerry je pozvala druge da ne ponavljaju istu pogrešku kao i ona. "Ljudi, zato je vrlo važno da s vremena na vrijeme premjestite svoj namještaj i provjerite šta se nalazi iza. Ustvari sam čistila iza kreveta svog sina kad sam shvatila da tamo iza raste plijesan", kazala je.

Dva muškarca pretukla policajca prilikom hapšeja: Jedan uspio pobjeći

Dva muškarca pretukla policajca prilikom hapšeja: Jedan uspio pobjeći

"Ovo sam ustvari očistila prošle sedmice i zaboravila na to. I ove sam sedmice pomislila "sada ću otići iza njegovog kreveta i tamo počistiti. Plijesan se vratila i ne znam šta da radim u ovom trenutku", istakla je očajna Kerry.

Ona je plijesan pokušala očistiti s popularnim sredstvom za njeno uklanjanje koje je kupila u trgovini, ali bezuspješno. "Znam da će se to samo vratiti", kazala je Kerry i dodala da je razmišljala o tome da kupi odvlaživač zraka kako bi riješila problem.

@misskerryand8

Please comment below guys and let me know what you have tried to get rid of mould for good. #mould #mouldremoval #mouldreveal #cleantok #cleaningtiktok #mouldywalls #cleaning #cleaningmould

♬ original sound - MISS KERRY | MUM OF 8

Odvlaživači općenito pomažu poboljšati kvalitet zraka uklanjanjem viška vlage koja potiče rast spora plijesni, vlage i bakterija. Kerry je također rekla da će neko vrijeme držati krevet podalje od zidova kako bi "vidjela hoće li pomoći u cirkulaciji zraka".

Njeni pratitelji u komentarima su podijelili svoje savjete za uklanjanje plijesni.

"Plijesan tretirajte bijelim octom. Poprskajte i ostavite pa obrišite", "To je tako opasno", "Često otvarajte prozore i ne stavljajte namještaj uza zid", "Primijetio sam da plijesan raste i ispod tapeta", "Imao sam ovlaživač zraka i skupio bi preko tri litre u jednom danu", bili su neki od komentara, javlja Net.hr.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije