Šokirani TikTokeri o najprodavanijoj termo šolji: ‘Imam plijesan u njoj, to je tako odvratno‘

1
Radiosarajevo.ba
Šokirani TikTokeri o najprodavanijoj termo šolji: ‘Imam plijesan u njoj, to je tako odvratno‘
Foto: Kolaž / TikTokerka pokazuje šokantan prizor dok čisti termo šolju

Dok su neki pratitelji bili zapanjeni činjenicom da kreatorica videa nije bila svjesna pravilnog održavanja svoje putne šolje, drugi su izražavali zgražanje.

Kada biste dobili euro svaki put kad čujete pohvale za Stanley šolju na društvenim mrežama, možda biste postali milijunaš. Ali šalu na stranu, ili možda ipak ne?

Prodaja američke kompanije Stanley, koja stoji iza ove poznate putne termo šolje, dosegnula je čak 730 miliona dolara prošle godine, a zasluge za to idu upravo društvenim mrežama.

KCUS obavještava javnost: "Suočeni smo s problemom nedostatka određenih lijekova"

KCUS obavještava javnost: "Suočeni smo s problemom nedostatka određenih lijekova"

Dok euforija oko popularnih Stanley šolja ne jenjava, istovremeno se rađa nova online zajednica koja šokirano ukazuje na to što se s vremenom događa s ovom šoljama.

Jedna TikTokerica je podijelila video pregledan 9,5 miliona puta puta, u kojem pokazuje šokantan prizor dok čisti svoju omiljenu putnu šolju. Skylar je obično odvajala samo slamku od poklopca kako bi ih oprala, no otkrila je da se još jedan dio može odvojiti od poklopca - dio koji je bio zaražen plijesni.

@skysayingthings

NOT THE MOLD 😭😭😭😭

♬ original sound - SKYLAR ✨🩷

"Doslovno imam plijesan. To je tako odvratno", rekla je uznemireno.

Dok su se mnogi čudili što nije znala o redovnom čišćenju šolje, drugi su bili zgroženi. Druga TikTokerica, Nicole, podijelila je video u kojem je pokazala plijesan u unutrašnjem dijelu svoje termo šolje, koji je pregledan 82 hiljada puta.

U komentarima su mnogi dijelili svoje prakse o redovitom pranju Stanley šolja, a stručnjaci se slažu s time. Kyle Casteel, viši voditelj proizvoda za hidrataciju u američkoj kompaniji, preporučuje pranje svake šolje nakon svake upotrebe. Većina Stanley proizvoda može se prati u mašinama za suđe, dok se ručno pranje preporučuje uz toplu vodu i blagi deterdžent.

Također, preporučuje se odvajanje svih dijelova šolje, uključujući poklopac, slamku i mali odjeljak na poklopcu. Za one koji dugo nisu očistili svoju šolju, Casteel predlaže namakanje u mješavini tople vode i sode bikarbone sat vremena, a zatim pranje blagim deterdžentom, piše Dom i dizajn

@nicolekramer_

I use my Stanley on a daily basis and it’s so easy to forget the last time you washed it when you never stop using it. Im still gagging

♬ original sound - NICOLE KRAMER

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije