Na zaleđenom Blidinjskom jezeru zaigrali hokej na ledu: "Ovako izgleda adrenalinski užitak"

1
Radiosarajevo.ba
Na zaleđenom Blidinjskom jezeru zaigrali hokej na ledu: "Ovako izgleda adrenalinski užitak"
Foto: Prtscr/Facebook / Hokej na ledenom jezeru u BiH

"Ovako izgleda adrenalinski užitak koji pruža zaleđeno Blidinjsko Jezero."

Napisali su ovo na stranici Visit Blidinje, podijelivši uz poruku i snimak igranja hokeja na ledenom jezeru.

"Svojom malenom dubinom i položajem na visokogorskim predjelima ovaj dragulj Parka Prirode Blidinje je idealan za ovakve stvari.

Uznemirujući događaj u Makarskoj: Starija žena preminula nakon što ju je muškarac odgurnuo na ulici

Uznemirujući događaj u Makarskoj: Starija žena preminula nakon što ju je muškarac odgurnuo na ulici

Iako rezervirano samo za profesionalce, ovakve stvari su mamac i za mnoge turiste željne prizora od kojih se ledi krv u žilama, a u isto vrijeme se stvara neodoljiv zov za istraživanje još više atrakcija koje ovaj park prirode krije", poručili su.

Inače, od prošloga ljeta na jezeru je moguće uživati u vožnji kanuima, a u hladnijim mjesecima zaleđeno jezero posjetitelji iskoriste čak i za hokej i klizanje, poručuju iz Visit Blidinje.

❄ Ovako izgleda adrenalinski užitak koji pruža zaleđeno Blidinjsko Jezero. 💚 Svojom malenom dubinom i položajem na visokogorskim predjelima ovaj dragulj Parka Prirode Blidinje je idealan za ovakve stvari. Iako rezervirano samo za profesionalce, ovakve stvari su mamac i za mnoge turiste željne prizora od kojih se ledi krv u žilama, a u isto vrijeme se stvara neodoljiv zov za istraživanje još više atrakcija koje ovaj park prirode krije. 📸 @amar.lemes Hvala na ovom prelijepom videu. Uživamo u ovim vašim trenucima sa Blidinjskog Jezera. #KadaPrirodaPostaneLjubav #visitblidinje #blidinje #croatia #bosnia #herzegovina #dalmatia #dubrovnik #mostar #sarajevo #makarska #snow #snowday #vacation #gastronomy #tourism #attractions #destination #journey #nature #mountain #hiking #hajduckavrata #cvrsnica #masnaluka #iceskating #icehockey

Posted by Visit Blidinje on Saturday, December 30, 2023

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije