Baka i njezin 37 godina mlađi suprug žele dijete: ‘Probali smo i prirodno...'

3
Radiosarajevo.ba
Baka i njezin 37 godina mlađi suprug žele dijete: ‘Probali smo i prirodno...'
Foto: Profimedia / Quran McCain i Cheryl McGregor
Cheryl već ima sedmero djece i 17 unučadi, ali par smatra da ‘zaslužuje svoju djecu‘.

Popularni par s TikToka, 61-godišnja baka Cheryl McGregor i njezin novi suprug Quran McCain (24) objavili su da planiraju imati svoje prvo zajedničko dijete surogat majčinstvom.

McCain i njegova supruga, majka sedmero djece upoznali su se 2012. godine dok su oboje radili u lancu brze hrane Dairy Queen, kada je on imao samo 15 godina.

U međuvremenu su izgubili kontakt, a ljubav između njih rodila se tek kasnije, kada je 2020. susreli u trgovini u kojoj je Cheryl radila kao blagajnica. Odmah je zaiskrilo i počeli su se viđati. Vjenčali su se prošle godine, a sada su kako tvrde, spremni za prinovu.

NSRS usvojila 13 zaključaka kojima negiraju genocid u Srebrenici: Traže smjenu Zlatka Lagumdžije

NSRS usvojila 13 zaključaka kojima negiraju genocid u Srebrenici: Traže smjenu Zlatka Lagumdžije

Cheryl već ima sedmero djece i 17 unučadi, ali par smatra da 'zaslužuje svoju djecu'.

Pokušali su, kažu, postati roditelji i prirodnim putem, ali su se radi Cherylinih godina odlučili na surogat majčinstvu ili usvajanje, prenosi Jutarnji.

"Mi nam se sviđa surogat majčinstvo, no čuli smo da je mnogo ljudi imalo pravnih komplikacija nakon rođenja djeteta", nastavio je Quran.

Quran McCain i Cheryl McGregor - undefined

Foto: Profimedia: Quran McCain i Cheryl McGregor

"Tražimo dragu surogat majku koja je spremna potpisati ugovor da neće imati ništa s djetetom nakon njegovog rođenja.", kaže Quran.

Kod usvajanja, kažu, traže bebu koja bi bila mulat, kako bi se dijete osjećalo 'kao da su mu oni pravi roditelji.'

Quran McCain i Cheryl McGregor - undefined

Foto: Profimedia: Quran McCain i Cheryl McGregor

'Obje Cheryline kćeri su napravile histerektomiju u posljednjih nekoliko godina inače bi one bile najbolja opcija.'

Budući da je Cheryl puno starija od Qurana, znaju da će u budućnosti on možda morati sam odgajati njihovo dijete i spremni su na to.

Ubrzo nakon što je par počeo izlaziti, počeli su objavljivati svoje video snimke na TikToku i sada su postali viralne senzacije zbog razlike u godinama.

Njihovo intimno vjenčanje prenosilo se uživo na toj društvenoj mreži, a snimku je pogledalo na hiljade njihovih obožavatelja.

"Povezali smo se na duhovnoj razini. Bez obzira na situaciju, jednostavno postoji vibra koja nas povezuje kad god smo jedan pored drugog", zaključili su.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (3)

/ Povezano

/ Najnovije