August donosi iznenađenja: Ovih pet znakova bi se moglo vratiti bivšim partnerima

0
Radiosarajevo.ba
August donosi iznenađenja: Ovih pet znakova bi se moglo vratiti bivšim partnerima
Foto: Pexels / Ilustracija

Retrogradni Merkur počet će 5. augusta 2024. i završit će se 28. augusta 2024. godine.

Počet će u znaku Djevice, ali će 15. augusta preći u horoskopski znak Lava. Prelazak iz racionalnog zemaljskog znaka u emotivnog i ekspresivnog Lava može značajno da promijeni način na koji pristupamo određenim stvarima za kratko vrijeme.

Retrogradni Merkur će izazvati emocionalni odgovor: plačljivost, osjetljivost, sanjarenje, pa čak i zaljubljenost, što će postati naši stalni saputnici. Ipak, za ovih 5 horoskopskih znakova, retrogradni Merkur može da donese poklon u vidu povratka u vezu sa bivšim partnerom!

Policija sa novim informacijama: Poznat identitet ranjene osobe u Sarajevu

Policija sa novim informacijama: Poznat identitet ranjene osobe u Sarajevu

Blizanci
 
Već 16. augusta će Mars u Blizancima biti u kvadratu sa Saturnom. Ovaj aspekt obično znači da imamo problema sa razumijevanjem svih mogućih posljedica naših postupaka, što nas čini sklonim da djelujemo brzo i nepromišljeno. Može poslužiti i kao pokazatelj karmičkog događaja. Ako vam se bivši partner pojavi na pragu, nemojte mu odmah žuriti u zagrljaj. Sjetite se zašto je veza prekinuta. Razmislite o tome: da li je trenutak slabosti vrijedan bola koji može donijeti još jedan raskid?

Lav

Lavovi su navikli da sijaju najsjajnije tokom svoje sezone. Njihova sjajna zvijezda privlači one koji su odavno ostavljeni. Univerzum će biti u prijateljskim odnosima sa vama nakon što retrogradni Merkur pređe u vaš znak. Možda vam se čini da je svijet konačno počeo da vas razumije. Oni ljudi sa kojima ste možda imali nesporazume konačno shvataju šta ste zaista mislili. I možda ćete u ovom periodu doći do nekih bivših partnera u svojim snovima!

Čeka ih veliki finansijski uspjeh: Ova tri znaka do kraja jula neće znati šta će sa novcem

Čeka ih veliki finansijski uspjeh: Ova tri znaka do kraja jula neće znati šta će sa novcem

Djevica

Univerzum će podstaći racionalnu Djevicu na emotivniju interakciju. Tu osjetljivost koju ste obično skrivali od drugih bit će nemoguće ignorisati! Bivši partneri također mogu primijetiti takvu promjenu. Štaviše, ona ih sigurno neće ostaviti ravnodušnima. Tokom ovog perioda bit ćete u potrazi za ravnotežom između racionalnosti i emocionalnosti. Možda ćete osjetiti snažnu želju da se vratite partneru koji vam je dao osjećaj sigurnosti jer se osjećate previše otvoreno i krhko.

Vodolija

Vodolije će doživjeti unutrašnju krizu tokom retrogradnog Merkura. Možda ste nedavno izabrali novu taktiku ponašanja u odnosima, a niste sigurni u njenu ispravnost. Tokom ovog retrogradnog Merkura, tražit ćete odgovore na pitanja o vašim odnosima, emocionalnoj i fizičkoj bliskosti sa ljudima. Prošle veze mogu se pamtiti kroz filter ružičastih naočala. Umjesto objektivne analize grešaka iz prošlosti, radije ćete gledati stari film koji je već izblijedio.

Ribe
 
Ribe se mogu vratiti svom bivšem partneru i prije zvaničnog početka retrogradnog Merkura, u periodu aktivnosti njegove sjenke. Retrogradna sjenka počinje 2 sedmice prije retrogradnog kretanja planete, što postavlja ton za budući period. Sjenka retrogradnog Merkura će proći kroz vaš partnerski sektor. Neočekivani provali nostalgije, snovi sa događajima iz prošlosti, znaci iz univerzuma su ono što vas može podstaknuti da obnovite vezu, piše Glossy.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije