Ova tri horoskopska znaka na udaru zbog ljubavi: Otkrijte koga čeka brak, a koga razvod

0
Radiosarajevo.ba
Ova tri horoskopska znaka na udaru zbog ljubavi: Otkrijte koga čeka brak, a koga razvod
Foto: Pexels / Ilustracija

Postoje aspekti u astrologiji koji znake mogu da dovedu do fatalne ljubavi i sveobuhvatne strasti, a to uključuje opoziciju Marsa i Venere, kao i Venere i Plutona. U februaru 2024. doživjeli smo konjunkciju ove tri planete, a od 12. do 14. jula 2024. doživjet ćemo konjunkciju Venere i Plutona.

To znači da će se u mnogim vezama dešavati situacije koje uključuju ljubavne trouglove i izbor jednog od partnera.

Suština je da je Pluton najintenzivnija i dominantna energija, a Venera je planeta ljubavi i harmonije. Ispostavilo se da je ovo mjesec kada mogu da se dese događaji koji će natjerati parove da donesu brze odluke, u rasponu od brzog razvoja odnosa do naglih prekida. U tom periodu, tri znaka horoskopa su na najvećem udaru:

Salkić: 'Stevandiću, ovo je istina koju namjerno zaobilazite. Dok smo živi pričat ćemo o zločinima'

Salkić: 'Stevandiću, ovo je istina koju namjerno zaobilazite. Dok smo živi pričat ćemo o zločinima'

Lav

Venera će stvoriti sve uslove da potpadnete pod moć nevjerovatne strasti. Pluton može da unese u vaš život uticajnu i moćnu osobu koja će vas bukvalno uvesti u vrtlog osjećanja. Možda je njena profesija jedna od onih koje uglavnom pripadaju Škorpijama (hirurg, vojnik, trener, sportista, bankar) ili može da bude prilično direktna i emotivna osoba.

Škorpija

Vladar vašeg znaka, Pluton, biće u opoziciji sa Venerom. To znači da možete jako da se zaljubite, ali za porodične Škorpije može doći do raspada. Na primjer, vaš partner neće željeti da mijenja svoje planove za karijeru i moraćete da donesete tešku odluku - ili da se preselite ili da potpuno transformišete odnos. Ipak, uspjet ćete da ostvarite svoj cilj. Pluton je sila sa kojom je teško izaći na kraj.

Vodolija

Može doći do totalne bure u vašoj vezi. Čini se da će neko doći i potpuno promijeniti vašu sudbinu. Iznenadna zaljubljenost ili neočekivani izliv osjećanja mogu da vam ometaju um. Ipak, Vodolijama koje su u braku, slijedi nevjerovatan preokret. Vjerovatno ćete pasti pod moć ekstremne ljubomore.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije