Pet znakova horoskopa mogu očekivati dramatične promjene u svom životu od 21. jula

0
Radiosarajevo.ba
Pet znakova horoskopa mogu očekivati dramatične promjene u svom životu od 21. jula
Foto: Pexels / Horoskop

Pun mjesec u Jarcu može vam promijeniti sudbinu od 21. jula, ako ste među ovih pet horoskopskih znakova.

Drugi pun Mjesec u Jarcu promijenit će sudbine mnogih ovog ljeta — pogledajte da li ste među "pogođenim" znakovima Zodijaka.

Ovan

Učini korak za promjenu: Posadi drvo i smanji svoj karbonski otisak

Učini korak za promjenu: Posadi drvo i smanji svoj karbonski otisak

21. jula univerzum će vas ponovo "zamoliti" da procijenite svoje lične ciljeve u životu, od karijere do veza. Ako ste 23-24. juna donijeli odluku koja se odnosi na razvoj u vašoj profesiji, sada ćete ponovo preduzeti ozbiljan korak. Vaš šef vam može dati unapređenje ili ćete možda biti prebačeni na drugi projekat koji možete voditi. U vašem ličnom životu vjerovatno će doći do odluke koja će promijeniti vaš status — možete se osloboditi onih odnosa koji su za vas moralni teret.

Rak
 
Pun mjesec se dešava u vašem sektoru veza, što znači da ćete imati priliku da ostvarite nešto što ste sami odlučili. Najverovatnije ćete vi i vaš partner planirati važan događaj, koji može biti vezan za kupovinu ili prodaju kuće, ili... brak! Također, 21. jula, vaš partner vam može reći važne vijesti, kao što je priznanje svojih osjećanja ili sugerisanje da produbite svoju romansu. Za Rakove koji planiraju trudnoću, postoji šansa za začeće.

Djevica
 
Pun mjesec se javlja u vašem sektoru sreće — za mnoge Djevice ovo je šansa za trudnoću ili upoznavanje ljubavi vašeg života! Dispozitor događaja biće u vašoj kući veza, pa će vam se 21. jula nešto desiti, ali će se direktno ticati vašeg ličnog života i vašeg partnera. On vam može predložiti brak, ili ćete oboje jednostavno podići vezu na viši nivo.

Retrogradni Merkur nas vreba uskoro u augustu, ali ovako ga možete pobijediti

Retrogradni Merkur nas vreba uskoro u augustu, ali ovako ga možete pobijediti

Vaga

Pun mjesec u Jarcu će 21. jula "zakačiti" sve najvažnije sektore vašeg horoskopa, ali će se ključni događaj desiti u vašem domu. Možete kupiti ili prodati stan, preseliti se ili će vam partner ponuditi da živite odvojeno. Najvažnije će se desiti u vašem mjestu stanovanja — vrijeme je da nešto promijenite. Vaga će biti prinuđena da posveti veliku pažnju svojoj porodici, jer će pun mjesec utjecati na život njihovih roditelja, posebno majke. Moguće je da ćete brinuti o nekome.

Jarac

Po drugi put ovog ljeta, univerzum vas stavlja pred najozbiljniji izbor u životu, koji vašu sudbinu može podikeliti na prije i poslije. Stvar je u tome što će se 21. jula u vašem horoskopu formirati aspekt Velikog krsta, koji može donijeti velike događaje, bilo da se radi o promjenama u karijeri, mestu stanovanja ili vezama. Vjerovatno ćete imati važan poziv ili prepisku, kada će mnogo zavisiti od vas — Saturn će 21. jula biti u sektoru komunikacija i sve zavisi od njihove jasnoće. Budite direktni i trezveno procijenite svoj život, piše Glossy.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije