Zvijezda serije 'Squid Game' ide iza rešetaka: Poznato i zbog čega

0
Radiosarajevo.ba
Zvijezda serije 'Squid Game' ide iza rešetaka: Poznato i zbog čega
Foto: IMDb / O Yeong-su (desno) u slavnoj seriji 'Squid Game'

Zvijezda poznate južnokorejske serije Squid Game O Yeong-su je osuđen zbog seksualnog zlostavljanja na osam mjeseci zatvora i uslovno dvije godine. 

O Yeong-su je prvi glumac iz Južne Koreje koji je osvojio nagradu Zlatni Globus za najbolju sporednu ulogu i to baš za ulogu u seriji Squid Game. U istoimenoj seriji O je igrao naizgled ranjivog starca koji ima jako mračnu tajnu o kojoj se sazna tokom radnje serije. 

"Žrtvini vlastiti zapisi o napadu i njene tvrdnje su dosljedne i čini se da su to izjave koje se ne mogu dati bez da ih se stvarno doživi", izjavio je sudac Jeong Yeon-ju.

'Kinđe, hvala ti': Mirza Delibašić dobio mural u Tuzli

'Kinđe, hvala ti': Mirza Delibašić dobio mural u Tuzli

Womenlink, grupa koja se zalaže za prava žena u Južnoj Koreji, pozdravila je presudu i zahtijevala od glumca da se ispriča žrtvi koju je uznemiravao.

Neobično je to da je glumac potvrdio da mu se od uloge u seriji Squid Game zaista promijenio život gdje je odjednom počeo da dobija ponude za snimanje reklama. 

Otkriveno kada dolazi druga sezona 'Squid Game'

Otkriveno kada dolazi druga sezona 'Squid Game'

"Osjećam se kao da lebdim u zraku i sve me to potiče na razmišljanje. Moram se smiriti, organizirati svoje misli i suzdržati se. Toliko mi se ljudi obratilo, a budući da nemam menadžera koji bi mi mogao pomoći, teško mi je podnijeti toliku količinu poziva i poruka. Kćer mi je u svemu tome pomagala. Stvari su se poprilično promijenile. Čak i kad izađem u kafić ili neko slično mjesto, moram biti svjestan da će me prepoznati. To me tjera na razmišljanje o težini slave", izjavio je glumac ranije u emisiji How how you play?.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije