Sve je spremno za nastavak Squid Gamea: Reditelj otkrio detalje nastavka

0
Radiosarajevo.ba
Sve je spremno za nastavak Squid Gamea: Reditelj otkrio detalje nastavka
Foto: Netflix / Squid Game

Južnokorejska serija "Squid Game", koju je kreirao Hwang Dong-hyuk, privukla je prošle godine pažnju širom svijeta, pretekavši "Bridgerton" i postala najgledanija na Netflixu za veoma kratko vrijeme.

Sa glumačkom ekipom koju je predvodio Li Jung Je, "Squid Game" je takođe bila prva korejska drama koja je na vrhu Netflixovih 10 najgledanijih emisija na svijetu, na sedmičnom nivou.

Razgovori o drugoj sezoni počeli su u oktobru 2021. godine i reditelj Dong-hyuk ih je potvrdio mjesec dana kasnije, ali nije imao ništa konkretno da kaže o povratku Jung Jea ili bilo koje druge zvijezde.

Smiješi joj se odšteta veća od godišnje plate: Čistačica (38) digla kantu, presjeklo je u leđima...

Smiješi joj se odšteta veća od godišnje plate: Čistačica (38) digla kantu, presjeklo je u leđima...

Međutim, Dong je tokom "Deadline Contenders Television" otkrio da će se dva glavna lika ipak vratiti, piše Telegraf.

"Ji Han sigurno, a vjerujem i da će se Frontmen vratiti", rekao je reditelj ovog ostvarenja. Iako je povratak ovih likova bio očekivan, ovo je prvo javno priznanje od strane tvorca serija.

Prije nekoliko sedmice, također je otkrio povratak Hoyon Changa, sjevernokorejske izbeglice i takmičarke 067 Sae-Beok, nagoveštavajući da će se vratiti kao njena "zla sestra bliznakinja".

Hwang Dong-hyuk je nastavio da priča o svojim nadama da će emisija probiti jezičku barijeru.

"Nadam se da je djelo poput 'Squid Gamea' na neki način otvorilo vrata. Želim vjerovati da će nam američka publika dati šansu i da ćete čitati titlove i gledati bez sinhronizacije. Nadamo se da ćemo stvoriti tu prilika", dodao je Dong.

Očekuje se da će druga sezona serije biti objavljena do 2024. godine.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije