Squid Game šokirao gledatelje: Tvorac serije priprema nešto još kontroverznije

0
Radiosarajevo.ba
Squid Game šokirao gledatelje: Tvorac serije priprema nešto još kontroverznije
Foto: Netflix / Squid Game

Južnokorejski redatelj Hwang Dong-hyuk projektom Squid Game zaludio je svijet, a sada sprema nešto još šokantnije.

Dong-hyuk radi na filmu s radnim naslovom Killing Old People Club ili K. O. Club, prema romanu Umberta Eca, prenosi Variety. A ako ste mislili da je užasno gledati kako ljude ubija ogromna animatronička lutka u njegovoj iznimno popularnoj seriji, samo pričekajte.

Autor je obećao da će Killing Old People Club biti krvaviji od serije i još kontroverzniji. Preciznije, rekao je da će film biti toliko kontroverzan da je već isplanirao kamo će se sakriti od starih ljudi nakon njegove premijere, piše Index

ArcelorMittal Zenica potvrdio: Danas će se trajno ugasiti Koksara u Zenici

ArcelorMittal Zenica potvrdio: Danas će se trajno ugasiti Koksara u Zenici

Ipak, nije otkrio kada bi ta premijera trebala biti, ni kada bi se film mogao početi snimati. On se sada namjerava, kako je izjavio, vratiti kući i raditi na Squid Gameu.

A i tu će se gledatelji načekati jer druga sezona serije trebala bi na Netflix stići tek krajem 2024. godine.

Podsjetimo, nakon što se pojavila na Netflixu u septembru prošle godine, Squid Game odmah je postala najgledanija serija tog streamera. Nakupila je nevjerojatnih 1.65 milijardi sati gledanja u 142 miliona kućanstava. Odmah nakon objave planova za drugu sezonu, na što su Hwanga dugo nagovarali, ekipa serije dobila je nekoliko Zlatnih globusa i nagrada SAG.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije