Otkriveno kada dolazi druga sezona 'Squid Game'

0
Radiosarajevo.ba
Otkriveno kada dolazi druga sezona 'Squid Game'
Foto: IMDb / O Yeong-su (desno) u slavnoj seriji 'Squid Game'

Netflix je nedavno dao nešto konkretniji vremenski okvir za drugu sezonu svoje popularne distopijske drame, Squid Game.

Sada znamo da će biti objavljena nekad ove godine. To nije baš uski vremenski okvir, ali je više nego što smo znali prije.

Netflix je otkrio ove informacije usred svog godišnjeg izvještaja o zaradi, gdje je raspravljao o svojoj "smjeloj postavci za 2024." i naveo serije kao što su treća sezona Bridgerton, druga sezona Empress, druga sezona The Diplomat, i da, druga sezona Squid Game serije.

State Department demantovao da je uključen u predaju amandmana Crne Gore na rezoluciju

State Department demantovao da je uključen u predaju amandmana Crne Gore na rezoluciju

Već neko vrijeme znamo za drugu sezonu Squid Game, a tokom ljetnjeg Tudum događaja vidjeli smo neke od povratnih i novih glumaca koje ćemo vidjeti. Lee Jung-jae, Lee Byung-hun, Wi Ha-jun, i Gong Yoo se vraćaju iz prve sezone, a pridružit će im se novi likovi koje igraju Yim Si-wan, Kang Ha-neul, Park Sung-hoon, i Yang Dong-geun.

Netflix je, očekivano, zainteresovan da debelo zaradi na izuzetno popularnoj seriji, pa je čak i pokrenuo reality show koji je učesnicima dao priliku da osjete kao glumci u seriji Squid Game.

Osim što je Netflix usputno najavio vremenski okvir za drugu sezonu Squid Game, Netflixovo saopćenje o zaradi prijavilo je 13 miliona novih pretplatnika, i skok prihoda, dok kompanija kapitalizuje na svojoj borbi protiv dijeljenja lozinki i novim pretplatama s reklamama.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije